Kiinnostaako sinua kehittymishaluisten, avointen, rentojen ja oma-aloitteisten ihmisten seura? Tervetuloa monialaiseen kansainväliseen yhdistykseen nimeltä nuorkauppakamari! Nuorkauppakamari on ammatillisessa mielessä ylivertainen ympäristö verkostoitua ja oppia uusia taitoja.

Tästä harrastuksesta voit muokata juuri itsellesi sopivan. Toimintaamme kulmakiviä ovat koulutukset, projektit ja erilaisten vastuutehtävien kautta oppiminen. Kauttamme löydät kontakteja liike-elämään, pääset kehittämään työelämätaitojasi, voit lähteä mukaan järjestötoimintaan hallitusvirkojen viemänä, ja voit haistella kansainvälisiä tuulia kokousmatkoilla.

Koejäsenyys

Ennen varsinaista jäsenyyttä pääset mukaan toimintaan koejäsenenä. Koejäsenyys antaa mahdollisuuden tutustua toimintaamme, ja sinä aikana sinulla on kaikki oikeudet osallistua toimintaan lukuun ottamatta äänioikeutta yhdistyksen virallisissa kokouksissa ja mahdollisuutta asettua ehdokkaaksi hallitusvirkoihin. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan toimintaamme koulutusten, yritysvierailujen ja vapaamuotoisten tapahtumien kautta!

Koejäseneksi hakeminen

Koejäseniä otetaan mukaan toimintaan pääsääntöisesti kaksi kertaa vuodessa: keväällä ja syksyllä. Koejäsenhaku on auki, voit jättää hakemuksen alta löytyvällä lomakkeella. Täytäthän hakemuksen ajatuksella ja vastaat huolellisesti kaikkiin kysymyksiin.

Jos kaipaat lisätietoja toiminnasta ennen hakemuksen täyttämistä, voit olla yhteydessä valmistautuvaan puheenjohtajaan (DP). Yhteystiedot löydät täältä.

Koejäsenhaastattelu

Ennen koejäseneksi hyväksyntää hakijoille järjestetään haastattelu. Haastattelu koostuu lyhyestä nuorkauppakamari-introsta ja ryhmähaastattelusta. Koejäsenhakemuksen täytettyäsi HNKK:n valmistuva puheenjohtaja on yhteydessä sinuun hakuaikana tai heti hakuajan päätyttyä.

Haastattelut ovat rentoja ja niiden tarkoituksena on tutustua uusiin potentiaalisiin koejäseniin sekä samalla antaa tietoa nuorkauppakaritoiminnasta ja Helsingin Nuorkauppakamarista. Hakijoihin ollaan yhteydessä ennen haastattelua.

Haastattelun jälkeen valmistautuva puheenjohtaja esittelee ehdokkaat Helsingin Nuorkauppakarin hallitukselle, joka tekee päätöksen uusien koejäsenten hyväksymisestä. Ilmoitamme ehdokkaille hyväksymisestä mahdollisimman pian haastattelujen jälkeen.

Lisätietoja

Jos haluat kysyä toiminnasta tai koejäsenyydestä, olethan yhteydessä sähköpostitse valmistautuvaan puheenjohtajaan. Yhteystiedot löydät täältä.

Jäsenmaksuista voit lukea täältä. Helsingin Nuorkauppakamarin säännöt löydät materiaalipankista. Tutustu myös Tervetuloa jäseneksi nuorkauppakamariin -oppaaseen.

Täysjäseneksi

Valitsemme jäseniä kaksi kertaa vuodessa: kevään vuosikokouksessa (yleensä helmikuussa) ja syksyn vaalikokouksessa (yleensä lokakuussa). Koejäsenyydestä jäseneksi siirtyminen edellyttää jäsenkritereiden suorittamista (mm. tapahtumiin ja projekteihin osallistuminen). Jäsenenä toimintamme on koko laajuudessaan sinulle avoin, vain oma aktiivisuutesi määrittää sen mitä saat. 

Tervetuloa mukaan toimintaan!