Nuorkauppakamarit ympäri Suomea järjestävät Päivä Johtajana -projektia. Myös Helsingin Nuorkauppakamari kutsuu yrityksiä tarjoamaan nuorelle päivän mittaisen elämyksen kokeneen johtajan rinnalla!

Projektissa yritysten ja muiden organisaatioiden johtajat ja päälliköt ottavat yhden tai useamman korkeakouluopiskelijan tutustumaan työtehtäviinsä työpäivän ajaksi. Nuoret oppivat, mitä johtaminen on käytännön tasolla. Lisäksi tavoitteena on antaa nuorille näkökulmia omiin ura- ja koulutussuunnitelmiin sekä työelämään ja samalla edistää nuorten työelämätaitoja.

Teemaviikko järjestetään 7.-11.11.2022, mutta päivä voidaan toteuttaa myös muuna ajankohtana.

Projektin tavoitteena on:

  • Tuoda esiin erilaisia johtajuuden näkökulmia
  • Tutustua nuorten näkemyksiin, arvoihin ja ajatuksiin työelämästä
  • Antaa vinkkejä ja tukea nuoren tulevaisuuspohdintaa varten
  • Vahvistaa nuorten kiinnostusta yrityksen toimialaan
  • Innostaa nuoria yrittäjyyteen ja johtajuuteen

Jos kiinnostuit olemaan etsimämme johtaja, olethan yhteydessä Helsingin Nkk:n projektitiimiin Elina Happoseen sähköpostilla elina.happonen@jci.fi.

Yritykselle osallistuminen huomisen johtajuuden edistämiseen maksaa 250 euroa + alv (per osallistuva johtaja), josta nuori saa 50 euron korvauksen (10 € / h). Lopulla tuemme paikalliskamareita ja katamme kulujamme liittyen mobiilipalveluun, projektinhallintaan sekä laskutus- ja maksupalveluihin.

Lisätietoja projektista myös Suomen Nuorkauppakamarin sivuilta.