banneri sijoituskoulutus

Kurssit ja tunteet vuoristoradalla – sijoittamisen psykologiaa

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan sijoittamisen psykologiasta keskiviikkona 12.4.2023 klo 17.30 Erottajalle!

Koulutuksessa kuulemme Seligson & Co Rahastoyhtiö Oyj:ssä salkunhoitajana työskentelevän Kare Hallamaan esityksen sijoittamisen psykologiasta ja tunteista. Psykologiset tarpeet ja tunteemme ohjaavat elämäämme ja päätöksentekoamme jatkuvasti, ja vaikuttavat myös sijoittamiseemme. Sijoittajapsykologian tunnistaminen ja hallinta auttaa saavuttamaan sijoittamisessa todennäköisesti sekä paremman lopputuloksen että myös rauhallisemmat yöunet. Esityksessä käydään läpi sijoittajapsykologian ilmiöitä ja seurauksia, ja mitä voi tehdä psykologisten tarpeiden ja tunteiden hallitsemiseksi.

Esityksen jälkeen paikallaolijoilla on mahdollisuus kysellä ja keskustella vapaasti aiheeseen liittyen. Esitys kestää noin 40 minuuttia. Tarjolla on pientä purtavaa virvokkeineen.

Kare on luennoinut ja kirjoittanut sijoittajapsykologisista aiheista muun muassa Osakesäästäjille, Helsingin Ekonomeille ja eri oppimisjärjestöille.

Paikkoja paikan päällä on rajoitetusti (30) joten varaa paikkasi mahdollisimman pian!

Siirrymme koulutuksen jälkeen aftereille viettämään aikaa porukalla, joten kannattaa tulla paikan päälle!

Tapahtumapaikkana toimii Seligson & Co:n toimitila Erottajankatu 1-3:n kuudennessa kerroksessa. Esitys välitetään myös Teamsin kautta, joten myös etäosallistuminen on mahdollista.

Date

12.4.2023
Expired!

Time

17:30

More Info

Ilmoittaudu mukaan

Location

Seligson & Co
6. krs, Erottajankatu 1-3, Helsinki

Organizer

Helsingin Nuorkauppakamari
Ilmoittaudu mukaan