Excelin perusteet

Excelin perusteet

Haluatko oppia Microsoft Excelin käytön perusteet sekä kuulla kokeneen Excelin pyörittäjän vinkit tyylikkäiden ja selkeiden dokumenttien luomiseen? Tule mukaan Helsingin nuorkauppakamarin järjestämään Excelin perusteet -koulutukseen, jonka vetää kamariaktiivi ja pankkiiri / analyytikko Elina Happonen.

Koulutuksessa opit yleisimmin käytössä olevat Excel-kaavat sekä pääset kokeilemaan myös graafien tekemistä. Koulutus rakentuu käytännön esimerkkeihin kalvosulkeisten sijaan.
Koulutukseen tulee ilmoittautua etukäteen (ja ilmoittautuessa kertoa oma Excel-osaamisen taso sekä Excelin käyttökieli) alla olevan lomakkeen kautta.

Koulutus on avoin kaikille Suomen Nuorkauppakamarien jäsenille ja koejäsenille.

ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUMAAN TÄÄLLÄ

Varaudu koulutukseen kahden näytön kera, jotta voi toisella katsoa koulutusta ja toisella itse kokeilla Excelin käyttöä. Tervetuloa mukaan oppimaan uutta tai vaikka vaan kertaamaan vanhaa!

Kouluttajasta:
Tuotantotalouden diplomi-insinööri Elina Happonen on ollut nuorkauppakamaritoiminnassa mukana vuodesta 2014 lähtien. Kamarikokemusta on kertynyt BUS, DP, PRES ja IPP-rooleissa sekä useissa projekteissa. Elinalla on yli 10 vuoden kokemus liiketoiminnan kehityksestä, yrityskaupoista ja rahoitusalalta. Excel on tullut vuosien aikana erittäin tutuksi työvälineeksi – vaikka tietysti on vielä varmasti paljon opittavaakin.

Date

19.5.2022
Expired!

Time

17:30 - 19:00

Location

Microsoft Teams
Ilmoittaudu mukaan!