banneri cv-workshop MOWilla

CV-työpaja

Hei sinä aktiivinen JC ja työelämän supersankari!

Tervetuloa Helsingin Nuorkauppakamarin järjestämään CV-workshopiin keskiviikkona 23.11.2022 klo 17.30-20. Workshopin tarkoituksena on jakaa parhaita käytäntöjä sekä tuunata oma CV huippukuntoon tulevia työnhakuja tai muutenkin elämää ajatellen. Tapahtuma järjestetään livenä MOWilla (Pieni Roobertinkatu 9).

Workshopin alussa käymme läpi kaikkien järjestäjille lähettämät CVt (ohjeet tulee ilmoittautumisen jälkeen noin viikko ennen tapahtumaa) ja annamme toisille rakentavaa palautetta niistä. Käymme myös läpi, minkälainen on hyvä CV. Näin jokainen saa vinkkejä CVn parantamista ajatellen. Loppuajan tulemme käyttämään itse CViden tekemiseen / tuunaamiseen, joten otathan oman tietokoneesi mukaan workshopiin.

Workshopin vetää Helsingin Nuorkauppakamarin vuoden 2020 PRES Elina Happonen yhdessä kahden vuoden 2022 hallituksen jäsenen kanssa. Milsa Malin on toiminut tänä vuonna LOMina, ja hänellä on kokemusta mm. Canvan käytöstä ja CV-sparrauksesta. Elena Suutarinen puolestaan toimii tämän vuoden INDinä, ja hänellä on kokemusta mm. rekrytoinnista. Koitamme kaikki olla koko illan ajan osallistujien tukena ja jakaa hyviä vinkkejä CVn työstöön!

Ilmoittaudu mukaan 15.11.2022 mennessä! Saat sitten lisäohjeita ennen tapahtumaa. Ilmoittautuminen vaaditaan, jotta tapahtumaan voi osallistua.

Lämpimästi tervetuloa workshopiin!

Date

23.11.2022
Expired!

Time

17:30 - 20:00

More Info

Ilmoittaudu mukaan

Location

Mothership of Work (MOW)
Pieni Roobertinkatu 9, Helsinki
Website
https://mow.fi/hub/mothership-helsinki

Organizer

Helsingin Nuorkauppakamari
Ilmoittaudu mukaan