Helsingin Nuorkauppakamari kokoaa jäsenistöään yhteisen tekemisen ääreen myös tapahtumien ja koulutuksien merkeissä.

Nuorkauppakamaritoiminta on oiva paikka itsensä kehittämiselle. Jäsenenä on mahdollisuus hankkia erilaisia työelämässä hyödynnettäviä taitoja sekä paikallisesti kamaritasolla, kansallisesti kokousviikonloppuina että kansainvälisesti.

Helsingin Nuorkauppakamari tarjoaa jäsenistölle sekä toiminnasta kiinnostuneille kovatasoisia koulutuksia eri aihealueista. Koulutuksistamme löydät vinkkejä mm. selkeään ja vakuuttavaan esiintymiseen ja puhumiseen pääset kehittämään projektinhallinta- ja johtamistaitojasi sekä sparraat strategista ajattelua.

Nuorkauppakamarilaiset kokoontuvat viihtymään yhdessä myös liikunnan, kulttuurin ja vapaamuotoisen hengailun parissa. Aina nuorkauppakamaritoiminta ei ole vain yksilönä toimimista, vaan toiminnassa viihtyy mukana koko perhe.

Toteutamme työelämälähtöistä toimintaa, mikä näkyy myös kumppanuussuhteissa. Tuemme jäseniemme henkilökohtaista urakehitystä, osaamista ja verkostoitumista mm. järjestämällä yritysvierailuja mielenkiintoisiin organisaatioihin.

Tapahtumiin ja koulutuksiin osallistuminen on erinomainen tapa verkostoitua. Ja mikäpä estää sinua itseäsi jakamasta omaa osaamista myös kouluttajana!

Koulutustoiminnasta vastaa kunkin vuoden koulutusvastaava eli IND, jonka tavoitat sähköpostitse osoitteella ind[at]jcihelsinki.fi. Tapahtumatoiminnasta vastaa puolestaan tapahtumavastaa eli LOM. Hänet tavoitat sähköpostitse osoitteella lom[at]jcihelsinki.fi.

Kaikki tulevat tapahtumat ja koulutukset löydät tapahtumakalenteristamme.

Kokoukset ja koulutukset kamarin ulkopuolella

Helsingin Nuorkauppakamarin omien koulutusten lisäksi kamarilaisille on tarjolla monipuolisia alueellisia, kansallisia ja kansainvälisiä koulutuksia ja kokousviikonloppuja läpi toimintavuoden. Voit myös usein osallistua muiden nuorkauppakamareiden tapahtumiin.

Alueelliset ja kansalliset kokoukset

Alueellisella ja kansallisessa tasolla järjestetään vuosittaisten sääntömääräisten kokousten yhteydessä monipuolista ja laadukasta ohjelmasisältöä. Nämä ovat yleensä koko viikonlopun kestäviä tapahtumia.

Lisää tietoa: Alueelliset ja kansalliset kokoukset (SNKK)

Kansainväliset kokoukset

Nuorkauppakamarilaiset ympäri eri maanosista ja ympäri maailman kokoontuvat vuosittain maanosa- ja maailmankokoukseen.

Suomalaiset nuorkauppakamarilaiset suuntaavat pääsääntöisesti maaosakokouksista Eurooppakokouksiin, mutta olemme tervetulleita myös muihin maanosakokouksiin.

Lisää tietoa: International events (JCI)

Koulutustuki

Helsingin Nuorkauppakamari jakaa jäsenilleen ja koejäsenilleen koulutustukia.

Tukea voi hakea niin alue-, kansalliseen kuin kansainvälisen kokouksen rekisteröintimaksuun.
Hyväksyttäviä kuluja ovat myös matka- ja majoituskulut.

Tallenna