Nuorkauppakamaritoiminta on oiva paikka itsensä kehittämiselle. Jäsenenä on mahdollisuus hankkia erilaisia työelämässä hyödynnettäviä taitoja sekä paikallisesti kamaritasolla, kansallisesti kokousviikonloppuina että kansainvälisesti.

Helsingin Nuorkauppakamari tarjoaa jäsenistölle sekä toiminnasta kiinnostuneille kovatasoisia koulutuksia eri aihealueista. Koulutuksistamme löydät vinkkejä mm. selkeään ja vakuuttavaan esiintymiseen ja puhumiseen pääset kehittämään projektinhallinta- ja johtamistaitojasi sekä sparraat strategista ajattelua. Koulutuksiin osallistuminen on erinomainen tapa verkostoitua. Ja mikäpä estää sinua itseäsi jakamasta omaa osaamista myös kouluttajana!

Koulutustoiminnasta Helsingin Nuorkauppakamarissa vastaa kunkin vuoden koulutusvastaava eli IND, jonka tavoitat sähköpostitse osoitteella ind@jcihelsinki.fi. Tapahtumia ja koulutuksia löydät tapahtumakalenteristamme.

Helsingin Nuorkauppakamarin omien koulutusten lisäksi kamarilaisille on tarjolla monipuolisia alueellisia, kansallisia ja kansainvälisiä koulutuksia ja kokousviikonloppuja läpi toimintavuoden. Voit myös usein osallistua muiden nuorkauppakamareiden tapahtumiin. Valtakunnallisen tapahtumakalenterin löydät Suomen Nuorkauppakamareiden verkkosivuilta.

Alueelliset ja kansalliset kokoukset

Alueellisella ja kansallisessa tasolla järjestetään vuosittaisten sääntömääräisten kokousten yhteydessä monipuolista ja laadukasta ohjelmasisältöä. Nämä ovat yleensä koko viikonlopun kestäviä tapahtumia.

Lisää tietoa: Alueelliset ja kansalliset kokoukset (SNKK)

Kansainväliset kokoukset

Nuorkauppakamarilaiset ympäri eri maanosista ja ympäri maailman kokoontuvat vuosittain maanosa- ja maailmankokoukseen. Suomalaiset nuorkauppakamarilaiset suuntaavat pääsääntöisesti maaosakokouksista Eurooppakokouksiin, mutta olemme tervetulleita myös muihin maanosakokouksiin.

Lisää tietoa: International events (JCI)

Koulutustuki

Helsingin Nuorkauppakamari jakaa jäsenilleen ja koejäsenilleen koulutustukia. Tukea voi hakea niin alue-, kansalliseen kuin kansainvälisen kokouksen rekisteröintimaksuun. Hyväksyttäviä kuluja ovat myös matka- ja majoituskulut.

Koulutustuki myönnetään hallituksen päätöksellä hakemuksesta. Koulutustukihakemus tulee toimittaa viimeistään kuukausi kokoukseen osallistumisen jälkeen. Kululaskulomake ja ohjeet sen täyttöön löytyvät Materiaalipankista.

Lisätietoja koulutustuesta saat koulutusvastaavalta ind@jcihelsinki.fi.

Tallenna