Hyvää alkanutta vuotta 2021 ja terveisiä INT lohkosta!

Uusi vuosi on polkaistu viimein käyntiin ja saamme vihdoin heittää hyvästit ehkä ihmiskunnan yhdelle erikoisimmalle vuodelle 2020. Vuoden ansiosta tulevan kauden kansainvälistymismahdollisuudet ovat laajentuneet huomattavasti ja tässä kooste muutamista pääpointeista sekä pieni lista siitä, mitä päivämääriä kannattaa laittaa kalenteriin kansainvälisyyttä silmällä pitäen.

INT lohkon ensimmäinen tapaaminen on etätapaaminen ja järjestetään 21.1.2021 klo 18.00. Jos vuoden aikana HNKK toiminnassa haluaisit kokeilla siipiäsi mm. kansainvälisen etätapahtuman järjestämisessä, kirjeenvaihdossa twinningkamariemme kanssa, matkajärjestelyissä tilanteen niin salliessa tai jos sinulla on mielessäsi kansainvälisyyteen liittyviä muita ideoita, tule mukaan ensimmäiseen palaveriin. Mukaan saa tulla myös pelkästään tutustumaan jos haluaa vähän tunnustella olisiko tämä oma juttu tänä vuonna.

Kansainvälisyystiimissä on mahdollista myös perehtyä syvällisemmin verkostoitumisen sekä verkostojen hyödyntämisen maailmaan. Tiimimme tarvitsee osaamista etäsisältöjen toteuttamiseen ja viestintään. Koejäsenet ovat erityisesti tervetulleita mukaan!

Vuoden aikana INT toimintasuunnitelman mukaan meidän on tarkoitus järjestää 3 päätapahtumaa. 1. kevään kansainvälisyystapahtuma toukokuussa, 2. HNKK Vaellus ja tutustuminen Rovaniemen nuorkauppakamarin toimintaan sekä 3. Syksyn kansainvälisyystapahtuma. Hyviä tekemisen paikkoja olisi siis tarjolla yhdessä!

Ensimmäisen INT Kokouksen agenda:

  • Tutustutaan toisiimme, jutellaan mitä kukin haluaisi tehdä tiimissä
  • Käydään läpi INT lohkon toimintasuunnitelmaa
  • Keskustellaan vaellusreissusta sekä kahdesta muusta KV-tiimin järjestämästä tapahtumasta vuonn 2021, ideoidaan tapahtumaa
  • Sovitaan mahdollisesti seuraavat kokoukset koko vuodelle

Jos haluat osallistua INT-lohkon kokouksiin ja tiimin toimintaan vuonna 2021, lähetä sähköpostia int@jcihelsinki.fi

Muut kansainväliset mahdollisuudet:

Kiinnostaako kansainvälinen kamaritoiminta ja kamaritoiminnan mentorointi?/ Are you interested in international JCI affairs and JCI mentoring?

Haluaisitko sinä tai kamarisi tehdä kansainvälisyyttä uudella tavalla ja mentoroimalla tukea kamaritoimintaa kansainvälisesti? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus, sillä haku kansainväliseen mentorointiin on auki. Lue lisää täältä: europe.jci.cc