Hupia kamaritoimintaan

Tervehdys kaikille kamarilaisille ja kamaritoiminnasta kiinnostuneille!

Hupitiimi (eli LOM Milsan johtama tiimi) on aloittanut vuoden vauhdikkaasti ja olemmekin kokoontuneet jo kaksi kertaa. Ensimmäinen palaveri meni enemmän tai vähemmän tutustumiseen ja ideointiin, ja toisella palaverissa lyötiin jo asioita paperille. Valitettavasti toimintaa varjostaa vielä tämä globaalin pandemia, mutta emme anna sen häiritä tekemistä ja koitamme järjestää kamarilaisille hupia rajoitusten puitteissa. Hupitiimiin kuuluu tänä vuonna Milsan lisäksi Elina, Ari, Janne ja Minna – ja toki mukaan mahtuu vielä muitakin innokkaita tekijöitä!

Hupitiiminä haluamme tarjota kamarilaisille matalan kynnyksen kohtaamispaikkoja, uusia muistoja ja hienoja elämyksiä koko vuoden ajan.

Hupitiimin vetäjä ja johtaja Milsa kertoo hymyssä suin

Kevään aikataulu alkaa olla jo selvillä. Helmikuussa käydään retkellä Uutelassa, maaliskuussa toivottavasti juhlitaan poispotkittavia 40 vuotta täyttäneitä Tapahtuma X:ssä, huhtikuussa käymme yhdessä katsomassa Grease-musikaalin, ja toukokuussa lähdemme Hankoon viikonlopuksi ihailemaan rantamaisemia ja pitämään hauskaa. Kaikki nämä mainitut tapahtumat tulevat löytymään nettisivuiltamme tapahtumakalenterista kunhan saamme kaikki päivät lyötyä lukkoon.

Myös matalan kynnyksen Back-to-live -afterit tulevat jatkumaan kevään aikana kunhan ravintolat ja illanistujaispaikat avautuvat uudestaan kansalaisille. Muita Hupitiimissä esille nousseita tapahtumaideoita ovat olleet erilaiset tasting-tapahtumat (viini, olut tai vaikka whisky), perhepäivä lapsille ja aikuisille, kulttuuri-illat (josta Grease on jo hyvä esimerkki), puistopicnicit, illalliskiertue Helsingin ravintoloihin, torstai-Kallet, vaellusretki syksyn alussa esim. Repovedelle, pikkujoulut, carting-kokeilu, jne. Kuten listasta voi päätellä, ideoita meillä riittää. Lisäksi muutamat kamarilaiset ovat olleet aktiivisia ja järjestävät mm. unelmakarttaillan ja kokkausringin, joka kulkee nimellä Neljän tähden illallinen.

Yksi vuoden kohokohta tulee taas olemaan Pitkä Lounas 2022 eli kamarimme vuosijuhla. Tapahtumaa aletaan järjestellä jo hyvissä ajoin keväällä, jotta sopiva ja tarpeeksi juhlava paikka löytyy. Tarkoituksena on järjestää ikimuistoinen ilta ja pitää hauskaa kamaritoverien kanssa joulukuussa tämän vuoden päättyessä.

Loppuun haluamme vielä jakaa Hupitiimin TOP3 vinkit kivaan etätapahtumaan:

  • Kamerat päälle! On kivempaa jutella naamojen kuin mustien palluroiden kanssa. Jokaista osallistujaa voi pyytää esittelemään vaikkapa kahvimukinsa, jotta saa rohkaistua kameroiden päällä pitämistä.
  • Pelatkaa yhdessä! Netti on pullollaan erilaisia ilmaisia ja helposti omaksuttavia pelejä, joista riittää hupia. Hupitiimin suosikkeja ovat mm. piirrä-ja-arvaa -peli Drawasaurus sekä kännyköillä toimiva Space Team.
  • Älä unohda musiikkia! Siirtymissä ja taustalla käytetty energinen musiikki luo tunnelmaa.

Iloisin hupiterveisin,
Hupitiimi 2022 eli Milsa, Elina, Ari, Janne ja Minna