Helsingin Nuorkauppakamarin vuosi käyntiin!

 • Artikkelin kategoria:Ajankohtaista

Vuosi on pyörähtänyt toden teolla vauhtiin ja Helsingin Nuorkauppakamarin hallitus on laittanut kädet saveen vuoden 2022 toimintaa suunnitellessaan.

Vuoden ensimmäinen tapahtuma on tulossa jo 19.1.2022, kun Capital Area Debating Club kokoontuu etänä. Koulutuskausi starttaa 27.1.2022 puhekoulutuksella, josta saa eväitä niin työelämän tilanteisiin kuin esimerkiksi kamarin vuosikokouksen (24.2.2022) puhekilpailuun valmistautumiseen. Tapahtumia ja koulutuksia löydät tapahtumakalenteristamme.

Vuosihan toki ei olisi mitään ilman alueellisia ja kansallisia kokouksia. Niistä löydät lisätietoa täältä. Ensimmäisenä vastaan tulee aluevuosikokous 4.-6.3.2022 Espoossa hotelli Korpilammella. Ja eikä toki sovi unohtaa kesäkuun Eurooppakokousta Belgiassa.

Lohkotiimeihin mahtuu mukaan porukkaa tekemään vuotta 2022. Jos olet kiinnostunut osallistumaan esim. tapahtumien, koulutusten, kansainvälisyyteen liittyvien juttujen, viestinnän ja markkinoinnin tai projektien suunnittelussa ja toteuttamisessa, ole rohkeasti yhteydessä hallituksen jäseniin! Hallituksen yhteystiedot löydät täältä.

Vuoden 2022 hallituksen kokoonpano on seuraava:

 • Atte Ylöstalo, puheenjohtaja (PRES)
 • Jenni Tuominen, valmistautuva puheenjohtaja (DP)
 • Elena Suutarinen, koulutukset (IND)
 • Milsa Malin, tapahtumat (LOM)
 • Henna Tuunainen, projektit (COM)
 • Katja Väinöläinen, kansainvälisyys (INT)
 • Heini Huotarinen, sihteeri (SECY)
 • Anna Taivela, taloudenhoitaja (TREAS)
 • Heidi Jäntti, viestintä ja markkinointi (LIO)
 • Venla Vainio-Puhju, edellisen vuoden puheenjohtaja (IPP)
 • Krista Viita-aho, Senior Advisor

Myös koejäsenhaku on auki helmikuun loppuun saakka. Onko ystäväpiirissäsi henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita lähtemään mukaan nuorkauppakamaritoimintaan? Nyt on heidän mahdollisuutensa! Kaikki hakemuksen jättäneet tullaan haastattelemaan ja näiden perusteella tekemään esitykset kamarin hallitukselle koejäseneksi valittavista henkilöistä. Lisätietoja koejäsenhausta sekä hakulomakkeen löydät täältä ja DP Jenni vastaa mielellään kysymyksiin.

Puheenjohtajamme Aten sanoin:

Lähden vuoteen 2022 toiveikkain mielin. Hallituksella, alueilla ja pk-seudun kamareilla on hyvä yhteishenki, joka tulee tiivistymään entisestään vuoden kuluessa. Tulemme pitämään hyvän yhteishengen yllä ja kasvattamaan yhteistyötä kamarien sekä muiden sidosryhmiemme kanssa.

Nuorkauppakamarin toiminta on monipuolista ja jäsenistön moninaisuus on mielestäni yksi järjestön suurimmista vahvuuksista. Jäsenemme edustavat useita eri työelämän aloja ja koulutustaustat ovat erilaisia. Nuorkauppakamari tarjoaa jäsenilleen kohtauspaikan verkostoitumiseen yli ammattiryhmien ja työsektoreiden niin kansallisesti, kuin kansainvälisestikin. Erilaisista taustoista huolimatta, meitä Nuorkauppakamarilaisia yhdistää halu verkostoitua, kehittää itseään sekä luoda positiivista muutosta ympäröivään yhteiskuntaamme.

Haluan kiittää teitä vuodesta 2021 ja rohkaisen kaikkia lähtemään mukaan alkavaan vuoteen avoimin mielin, puhkuen motivaatiota ja reppu täynnä mahtavia ideoita ja suunnitelmia. Helsingin Nuorkauppakamari tulee tarjoamaan entistä tukevamman alustan jäsentemme jatkuvalle kehitykselle ja yhteiskunnallisille vaikuttamiselle vuonna 2022!

Atte Ylöstalo, puheenjohtaja 2022, Helsingin Nuorkauppakamari

Nähdään ja kuullaan oman ja muiden kamarien tapahtumissa vuoden aikana!