Helsingin Nuorkauppakamarin vaalikokous 22.10.2020

Helsingin Nuorkauppakamarin vaalikokous vietettiin 22.10 MOW:in tiloissa Pikku Roobertinkadulla. Kiitos jälleen MOW:ille loistavista puitteista jotka soveltuivat loistavasti myös näin poikkeavana aikana kokoustamiseen.

Vaalikokouksessa oli paikalla jäseniämme, senaattoreita sekä koejäseniä. Historiallisesti tänä vuonna kokoukseen pystyi osallistumaan myös etänä teamsin välityksellä. Paikanpäällä osallistujien määrä rajattiin 20:een ja muut halukkaat saivat osallistua kotisohvilta keskusteluun. Kokouksen avaamisen jälkeen valitsimme kamarillemme 4 uutta jäsentä, onnea uusille jäsenille!

  • Henna Tuunainen
  • Atte Ylöstalo
  • Taneli Tenhovuori
  • Joni Lilja
Uudet jäsenet Joni Lilja, Atte Ylöstalo ja Henna Tuunainen, kuvasta puuttuu Taneli Tenhovuori

Hallitusvaalit 2021. 

Jokaiseen virkaan oli yksi hakija ja TREAS-virkaan kaksi ehdokasta. Jokainen ehdokas sai esitellä lyhyesti itsensä ja tavoitteensa tulevalle vuodelle. Tämän jälkeen yleisö sai esittää kysymyksiä ehdokkaalle. TREAS-virkaan valittiin jäsen enemmistöäänten perusteella suljetulla äänestyksellä joka poikkeuksellisesti järjestettiin tähän tarkoitukseen soveltuvalla sovelluksella, jolloin myös etänä seuraavat pääsivät äänestämään. Muut hallituksen jäsenet valittiin yksimielisesti. Paljon onnea kaikille hallitukseen 2021 valituille!

Hallitus vuodelle 2021: 
– PRES Venla Vainio-Puhju
– DP Atte Ylöstalo
– IPP Elina Happonen 
– SECY Jussi Räsänen
– TREAS Nora Hasa
– LIO  Terhi Roivainen 
– BUS Tiina Janerko
– COM Heini Huotarinen
– IND Maarika Hienonen
– INT Veera Anttila
– LOM Henna Tuunainen

Lyhenteet ja  vastuualueet  ovat  luettavissa  täältä (https://www.jcihelsinki.fi/hnkk/hallitusvirat/).  

Hallitus 2021

Uusien jäsenien valinnan ja hallitusvaalien lisäksi kokouksessa päätettiin että Helsingin Nuorkauppakamari lähtee yhdessä Keskuspuiston, Hämeenlinnan, Porin Nuorkauppakamarien ja Doris Tuohimaan kanssa perustamaan Joulupuu yhdistystä. Yhdistyksen jäsenenä Hnkk pääsee yhdessä muiden perustajajäsenien kanssa kehittämään Joulupuu-brändiä ja sen toimintaa.