Why Don’t They Get Me? -koulutuskooste

Digitaalisuus ja vuorovaikutus aiheina ovat olleet toivotuimpia koulutusaiheita kamaritoiminnassa viimeisten vuosien aikana. Tiistaina 10.9. pääkaupunkiseudun kamareilla ja kamaritoiminnasta kiinnostuneilla oli mahdollisuus kuulla koodarikuiskaaja Elisa Heikuran mielenkiintoinen esitys ihmismielestä ja oman elämän vastuunotosta elämästämme. Elisa on koodareita työkseen kouluttava ihmis-ihminen, joka pyrkii tekemään työelämästä empaattisempaa, inhimillisempää ja älykkäämpää.

Why Don’t They Get Me? -niminen koulutus avasi henkilökohtaisten ja raadollistenkin tarinoiden myötä vastuullisuunoton eri elementeistä.  Heikura esitteli Christopher Averyn luoman vastuullisuusprosessin mallin (The Responsibility Process) ja antoi maanläheisiä esimerkkejä siitä, kuinka voimme alkaa käyttää niitä päivittäisessä elämässämme.

Koulutus antoi jälleen lukuisia työkaluja itsensä kehittämisen ja osoitti jälleen kerran, kuinka mielenkiintoisia ja ajatuksia herättäviä koulutuksia Helsingin Nuorkauppakamarin koulutustiimi tänäkin vuonna järjestää.

https://koodarikuiskaaja.fi/ ​ 

Please follow and like us:

You may also like...