Vuosikokous 2017: Jani Savolainen Helsingin Nuorkauppakamarin kunniajäseneksi

Jani Savolainen on Suomen Tietoliikenne Oy:n (Stil) toimitusjohtaja. Hän on menestyvä yrittäjä ja kahden lapsen isä. Hän on myös avoin tyyppi, jolla on aina pilke silmäkulmassa.

Kamariuran Jani on aloittanut Porin kamarissa, ja hän on vastannut siellä esimerkiksi kansainvälisyysvastaavan tehtävästä.  Vuosien myötä hän on ansioitunut kiertämällä useita kansallisia ja kansainvälisiä kokouksia, ja hän on myös Phil Pugsley-patruuna.

Vuonna 2016 hän on vastannut LOMmin  tehtävistä Helsingin kamarissa ja sai samana vuonna  Vuoden viihtyjä ja Hallituksen henki –palkinnot. Palkinnot eivät ole ihme, sillä Jani on tuonut hyvää henkeä tilanteeseen kuin tilanteeseen ja hänen seurassaan on ollut helppo viihtyä.

Lisäksi Jani on ollut aktiivisesti mukana tutustuttamassa uusia jäseniä toimintaan, ja hän on panostanut omaan ja muiden kehittymiseen. Hän on ollut myös taustavaikuttajana yrityksensä kautta kamarivaalikampanjoissa ja useissa tapahtumissa.

Jani on saanut omien sanojensa mukaan kamarista rohkeutta ja rahkeita työelämään, mikä onkin yksi toiminnan tarkoituksista. Viime vuosina hän on vaihtanut kamaria, koska ”bisnesverkostoa ei voi koskaan olla liikaa.” (Turo Vihermaa, EVP 2012, JCI Pori)

Jani on ollut aktiivinen kamarilainen monessa roolissa, ja hän on lupautunut sparraamaan ja konsultoimaan myös jatkossa, mikä luo jatkuvuutta kamaritoimintaan.

 

Onnea Jani!

Arvonimi myönnettiin Helsingin Nuorkauppakamarin vuosikokouksessa 21.2.2017.

 

Please follow and like us:

You may also like...