Vuoden Poliisi 2017 palkitaan pian

Hyvän hallinnon sekä luotettavan poliisi-instituution tärkeys korostuvat nykyisessä globaalissa yhteiskunnassa, ja myös Helsingin Nuorkauppakamari haluaa olla mukana antamassa poliisin työlle sen ansaitsemaa tunnustusta. Perjantaina 10.11.2017 palkitaan jo 42. kertaa työssään ansioitunut henkilö Vuoden Poliisiksi.

Vuoden Poliisi 2016, rikosylikonstaapeli Hannu Kangas.

Helsingin Nuorkauppakamari yhteistyössä Poliisihallituksen ja Suomen Poliisijärjestöjen liiton kanssa päättävät vuosittain poliisin työssä ajankohtaisen painopistealueen sekä tällä alueella ansioituneen henkilön, jolle Vuoden Poliisi – palkinto myönnetään. Vuosittaisen projektin tarkoituksena on tuoda suomalaiselle poliisitoiminnalle valtakunnallista julkisuutta ja arvostusta. Vuoden Poliisi on valittu vuosittain vuodesta 1976 lähtien, ja se on myös Helsingin Nuorkauppakamarille merkityksellinen yhteiskunnallinen projekti.

Tärkeän yhteiskunnallisen funktion palkitsemisen ja vaalimisen mahdollistavat tärkeät yhteistyökumppanimme, jotka vuonna 2017 ovat Alko, Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva ja Telia. Haluamme kiittää yhteistyökumppaneitamme, joita ilman projektin toteuttaminen ei olisi mahdollista.

Poliisilla on keskeinen rooli järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämisessä sekä rikosten ehkäisemisessä. Alko haluaa osoittaa arvostusta poliisin tärkeälle työlle Vuoden poliisi –yhteistyön kautta. Yhtiö on projektin yksi pitkäaikaisimmista yhteistyökumppaneista.

Yhteiskunnallisen järjestyksen sekä hyvän poliisiviranomaisen olemassaolo ovat tärkeitä asioita Kalevalle ja Telialle, jotka myös haluavat edistää hyvää poliisitoimintaa olemalla mukana Vuoden poliisi -projektissa.

Vuoden Poliisi – palkinnon myöntää sisäministeri Paula Risikko. Vuoden Poliisista uutisoidaan laajasti eri tiedotusvälineissä.

 

 

 

Please follow and like us:

You may also like...