Vahvista henkilöbrändiäsi koulutusbrunssi 8.4.2017

 

 

Jokainen meistä on brändi, halusimme tai emme. Mitä meistä ajatellaan ja puhutaan, kun emme ole huoneessa, kertovat meidän brändistämme, mielikuvasta, jonka olemme toisten ihmisten mieleen luoneet. Kaikki se mitä olemme aiemmin elämässämme tehneet, sanoneet ja missä seurassa pyörineet, vaikuttavat meidän henkilöbrändimme.

Brändiä voi johtaa, niin kuin isoista yrityksistä tiedämme. Heillä on ihan erikseen palkattu brändijohtajia, joiden tehtävänä on kehittää ja johtaa yrityksen brändiä, eli mielikuvaa, joka yrityksestä asiakkaiden mieleen muodostuu. Jokainen meistä voi ja jokaisen pitääkin johtaa omaa brändiään, eli mistä me haluamme, että meidät tunnetaan ja muistetaan. Missä me haluamme tulevaisuudessa olla ja mitä työtä tehdä. Omaa brändiämme johtaen, me pystymme saavuttamaan meille tärkeitä asioita ja pääsemme yritykseen ja työhön, joista pidämme ja arvostamme tai luomme oman yrityksen, jonka perustana on oma asiantuntijuutemme.

Koulutusbrunssin aikana pohdimme omakohtaisesti omia arvojamme ja toiveitamme tulevaisuudesta. Neljä tuntia vierähti meidän 14 ihmisen brändipersoonan parissa. Kirjoitimme ylös jo saavuttamiamme asioita, missä haluamme kehittyä ja millaisia haluamme olla. Kirjoittamalla ja ääneen muille kertomalla sitouduimme omiin toiveisiimme ja tavoitteisiimme paremmin kuin pelkästään miettimällä asioita. Nyt vain tuumasta toimeen ja luomaan mielikuvaa omasta asiantuntijuudesta tai johtajuudesta. Jokaisella meistä on oma persoonamme ja rakentamalla omaa henkilöbrändiämme saatamme saavuttaa asioita, joista muuten vaan unelmoisimme.

Mitä sinä olet valmis tekemään brändisi eteen?

Mahtava kiitos Laura Pirhonen ja Heikki Liukkonen koulutuksen järjestämisestä ja superkiitos kouluttaja Tuuli Lamminmäelle Manpower Groupista ja Pirkanmaan nuorkauppakamarista hyvin vedetystä ja ajatuksia herättävästä koulutuspäivästä.

 

Sarianna Visuri, Helsingin nuorkauppakamari #667526

Please follow and like us:
error

You may also like...