HEL – UnTrashed on vuodesta 2018 järjestetty Helsingin Nuorkauppakamarin yleishyödyllinen projekti, joka liittyy maailmanlaajuiseen World Cleanup Day -siivouspäiväoperaatioon. Projektin tavoitteena on edistää tietoisuutta ympäristövastuullisuudesta käsittelemällä vuosittain ajankohtaisten teemojen kautta ympäristömme tilaa ja sen suojelua.

Projektin ympäristöasioissa vaikuttamisen perusta muodostuu yhteiskunnassa vaikuttavien yritysten ja julkisten organisaatioiden välillä toteutettavasta sidosryhmätyöskentelystä. Projektin olennaiseksi osaksi kuuluvatkin tapahtumat ja yritysvierailut, joista päätetään vuosittain valittavien teemojen pohjalta ja joita toteutetaan sidosryhmäyhteistyönä.

Projektista löydät lisätietoa sen Facebook-sivulta tai ottamalla yhteyttä Helsingin Nuorkauppakamarin yhteiskunta- ja projektivastaavaan (COM) com@jcihelsinki.fi.

Vuoden 2021 projekti

Vuonna 2021 järjestettiin 18.9. siivouspäivätapahtuma Helsingin Ruoholahdessa sekä yhteistyössä Helenin, Supercellin, Tokmannin ja Helsingin Jätkäsaaren peruskoulun kanssa ympäristöaiheisia paneelikeskustelutapahtumia.

Tapahtumakoosteet:

Vuoden 2021 yhteistyökumppanit