Wednesday Club

Joka kuukauden toinen keskiviikko kokoontuvat nuorkauppakamarilaiset Wednesday Clubille rennon ilmapiirin tapahtumaan, jossa on mahdollista tavata niin nuorkauppakamarilaisia kuin muitakin verkostoitumisesta kiinnostuneita nuoria aikuisia. Ei etukäteen ilmoittautumisia, vaan ainoastaan ilmestymällä oikeaan paikkaan oikeaan aikaan pääsee nauttimaan erinomaisesta seurasta ja uusien tuttavuuksien luomisesta. Tapahtuman järjestämisestä vastaavat kaikki pääkaupunkiseudun kamarit yhdessä.

Myös Wednesday Clubin perustaminen on esimerkki verkostoitumisen hyödyistä. Ajatus tapahtumasta syntyi automatkalla Helsingistä Imatralle vuonna 1991, kun nuorkauppakamarivieras Filippiineiltä kertoi kuljettajalleen kotikaupungissaan Manilassa toimivasta Wednesday Club -nimisestä kerhosta. Autonkuljettaja, nuorkauppakamarilainen hänkin, ei kauaa asiaa jäänyt miettimään, vaan ensimmäinen Wednesday Club järjestettiin jo kuukautta myöhemmin ravintola Kappelin kellarissa Espalla.

Nyt noin 30 vuotta myöhemmin Wednesday Club jatkaa kaikkien pk-seudun kamarien yhdessä organisoimana, vapaamuotoisena kohtaamispaikkana vaihtuvalla sijainnilla. Katso lisätietoja Facebookista tapahtuman sivulta, niin tiedät minne tulla!