Synergiaa koulutuksista – Mothership of Work

Helsingin nuorkauppakamari vahvisti väkevää kumppaniverkostoaan ja solmi järjestyksessä kolmannen yhteistyösopimuksenvuodelle 2019 MOW:in eli Mothership of Work:in kanssa 6. päivänä maaliskuuta kuluvaa vuotta. Sopimuksen myötä jatkossa Helsingin Nuorkauppakamarin laadukkaita ja työelämälähtöisiä koulutuksia järjestetään MOW:in hubissä Pikku-Roballa. Paikalla sopimusta hubissä olivat allekirjoittamassa puheenjohtaja Heikki Liukkonen, koulutusvastaava Jaakko Määttä yhdessä MOW:in edustajan Miia Lararoffin ja hubin vetäjän Maiju Hytösen kanssa.

“Yhteistyö MOW:in kanssa on suunnitelmallisen ja johdonmukaisen työn ja strategisen kumppanuuden rakentamisen tulos. Helsingin Nuorkauppakamari vieraili keväällä 2018 MOW:in Ruoholahden yksikössä ja ajatus yhteistyöstä lähti kytemään jo tuolloin mielessäni, paljon ennen kuin edes olin päättänyt saati ajatellut hakevani yrityssuhdevastaavan tehtävään vuodelle 2019 ”, kertoo Helsingin Nuorkauppakamarin BUS Henna Paatola. “Hienoa, että MOW myös näki tässä loistavan tilaisuuden yhteistyöhön ja mahdollisuuden tarjota lisäarvoa jäsenyrityksilleen”, lisää Henna.

MOW on co-working toimitilojen edelläkävijä Helsingissä. MOW on yhteisöllinen alusta bisneksen kehittämiseen, kasvattamiseen, pyörittämiseen ja uusien ideoiden toteuttamiseen. MOW kuten Helsingin Nuorkauppakamarikin pyrkii löytämään ratkaisuja tuleisuuden vaateisiin, työkulttuuriitin muutokseen, elämämiseen ja arkeen, työhön sekä yhteisöllisyyteen. Sopimus tukee Helsingin Nuorkauppakamarin strategiaa ja kamarilaisten verkostoitumista paikallisten toimijoiden kanssa tarjoten kouluttautumismahdollisuuksia niin Nuorkauppakamarin jäsenille kuin MOW:in jäsenyrityksille.

MOW:in hubissa Pikku-Roballa järjestetään mm. 9.4.2019 Samuli Salosen LinkedIn-koulutus. Samuli työskentelee Trainers’ Housessa muutoskonsulttina ja hänestä on pienessä ajassa tullut yksi tunnetuimmista kasvoista kotimaisissa LinkedIn-keskusteluissa.  Koulutuksista niin MOW:in jäsenyritykset kuin Nuorkauppakamarin jäsenet pitää ajantasalla Jaakko tiimeineen.

Please follow and like us:

You may also like...