Suurella sydämellä ja rakkaudesta lajiin – Hanna Pasanen on Helsingin Nuorkauppakamarin 73. senaattori

Lauantai-illan 22.9.2018 aluevaalikokousgaalassa Siuntiossa yhdestä keskuudestamme tehtiin numero: sellaisesta henkilöstä, joka itsestään ei numeroa tee, olemme saaneet tuoreen 73. senaattorin Helsingin nuorkauppakamarille! Onnittelemme sydämellisesti #76942 Hanna Pasasta tästä Suomen nuorkauppakamarien korkeimmasta tunnustuksesta, jonka turvin saamme pitää Hannan ilon, ammattitaidon ja sydämellisen tekemisen jatkossakin mukana toiminnassamme.

Löydettyään kamariharrastuksen vuonna 2008, Hanna on tuonut toimintaan mukaan paljon uusia jäseniä sekä toiminut koejäsenkummina usealle myöhemmin kamarin puheenjohtajaksikin ryhtyneelle – eli hän on ansiokkaasti opastanut ja motivoinut muita toimintaan. Hanna on itse toiminut niin mentorina kuin mentoroitavana, viimeisimpänä vuoden 2018 aluevaalilautakunnan jäsenenä tukemassa ehdokkaita valmennuspolullaan.

Tasan neljä vuotta sitten, vuoden 2014 syksyllä Hanna luotsasi menestyksekkään ELE2014-vaalikokouksen järjestelyitä ja kamarimme 60-vuotisjuhlavuotta puheenjohtajanamme. Hanna on todellinen hallitusammattilainen, tehtyään pelkästään jo kamarissamme täysillä sihteerin SECY, viestintävastaavan LIO, valmistautuvan pj:n DP, puheenjohtajan PRES ja väistyvän puheenjohtajan IPP roolit, jo ennen vuoden 2018 HNKK:n hallituksen koulutusvastaavan IND tehtävää. Eikä hän ole vain paperilla ollut näissä tehtävissä kirjoilla, vaan osallistuen lähes poikkeuksetta aina kokouksiin ja aina valmiina myös niiden ulkopuoliseen sparraukseen, oman sektorinsa töiden ohella, hoitaen vastuunsa hartiavoimin, perusteellisesti ja nykytilaa kehittäen seuraajilleen. Hannalla on valtava tietämys ja johtajakokemus, miten asiat on voitu aiemmin ratkaista ja kiperimmistäkin tilanteista selvitä – mutta hän ei jaa osaamistaan viisastellen, vaan pyydettäessä ja muiden hyödyksi.

Hanna on viestintäammattilaisena tuonut mm. tapahtumamarkkinointi-, brändäys- ja some-osaamistaan paitsi kamarimme käyttöön, niin myös jakanut oppejaan laajasti muille IPP-vuonnaan 2015 alueviestintäpäällikkönä (A-RIO), kansallisessa viestintätiimissä 2016 ja SNKK:n viestintästrategiaa uudistamassa 2018. Hanna on haluttu kouluttaja, joka on ollut rakentamassa SNKK:n kouluttajapolkua, vetämässä strategiaprosesseja ja -koulutuksia aina Ruotsia myöten, pitämässä EASI-tiimianalyyseja ja ideasta projektiksi -toteutuksia eri kamareille, ja kouluttanut erityisesti viestinnästä. Hanna on rautaisella otteellaan kouluttanut debattitiimejä ja puhekoulutuksia sekä juontanut/koordinoiut/tuomaroinut niitä niin alue- kuin kansalisellakin tasolla.


Hanna tunnetaan laajasti vauhdikkaalta vuoden 2014 puheenjohtajavuodeltaan Vihdin Ulla Honkimaan kanssa Tiuhti & Viuhti -parivaljakkona. Oli siis enemmän kuin oikea paikka jakaa Hannalle ja Ullalle molemmille senaattoriarvo yhdessä ullatuksena Siuntion aluevaalikokouksessa!

Onnea Hanna ja kiitos, että saamme jatkaa harrastusta kanssasi myös jatkossa. Olemme onnellisia ja kiitollisia!

Please follow and like us:

You may also like...