Sitoutumiseen ja motivaatioon pureutumista Projektiyhdistyksen kanssa

Torstaina 15.2.2018 keskityttiin motivaatiotekijöihin ja sitouttamisen lisäämiseen Helsingin Nuorkauppakamarin ja Projektiyhdistys ry:n yhteistyönä järjestetyssä teemaillassa. Suomen Projekti-instituutin Teppo Nurminen esitteli mm. SCARF-mallin (David Rock) ihmisten motivoitumisesta. SCARF jakaa motivaation teemoihin Status, Certainty, Autonomy, Relatedness ja Fairness. Eli yksilön motivaatioon vaikuttaa se, miten ihminen kokee itsensä suhteessa muihin, kuinka turvalliseksi hän kokee ympäristönsä, miten vapaaksi hän kokee mahdollisuuden vaikuttaa työhönsä, miten hän kokee yhteisyyden tunteen, sekä miten hän kokee tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden toteutuvan.

Koulutusillasta innostuneena yhteistyötä HNKK:n ja PRY:n kanssa pidetään jatkossakin yllä, sillä nuoria aktiiveja kaivataan PRY:ssä lisää. Seuraava yhteistapahtuma on kaavailtu järjestettäväksi 12.4. muutoksenjohtamisen ja itsensä johtamisen ympärille.

Projektialasta kiinnostuneille lisää

Kiitokset PRY:n Timo Sarokselle, Tepolle sekä Ville Lestiselle, joka esitteli Fortumin työkulttuuria sekä Fortumissa koettuja motivoinnin kasvattajia.

Innostavaa alkanutta viikkoa kanssa-kamarilaiset!

Please follow and like us:
error

You may also like...