Salosta haettiin intoa ja palkintoja – Helsingin Nuorkauppakamarin koulutustoiminta oli jälleen alueensa parasta!

Maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna Salo keräsi sankoin joukoin nuorkauppakamarilaisia Alue A:n aluevuosikokoukseen. Helsingin Nuorkauppakamarista Salon kokousviikonloppuun osallistui toistakymmentä jäsentä. Iloiseksi yllätykseksi mukana oli myös monia uusia kasvoja, kuten tuoreet jäsenet ja koejäsenet Miska Hietaharju, Lotta Laakso, Otto Pankkonen ja Petteri Pasanen.

Tarjolla oli monipuolinen ja mielenkiintoinen kattaus erilaisia koulutuksia strategiatyöstä, asiakaskokemuksen johtamisesta, sijoittamisesta, yritystaloudesta ja menestyksen saavuttamisesta. Kokousviikonlopun yksi vetonaula oli tv-juontaja Vappu Pimiä, joka valoi suureen yleisöön uskoa ja innostusta saavuttaa elämässä tärkeitä asioita. Lauantaina käytiin myöskin puhekilpailu, jossa Helsingin Nuorkauppakamaria edusti Laura Pirhonen. Perjantaina tulojuhlassa jaettiin kokousvieraat sekaryhmiin ja lähdettiin kisailemaan Amazing Race -hengessä erilaisissa, hauskoissa tehtävissä.

Kamarin virallinen edustaja, puheenjohtaja Heikki Liukkonen osallistui alueen puheenjohtajakokoukseen perjantai-iltana. Kokouksessa vahvistettiin mm. alueorganisaation edellisen vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös, luotiin katsaus kansallisen tason toimintaan ja annettiin kokousjärjestelyoikeuksia alueen kamareille. Heikki ja varapuheenjohtaja Elina Happonen osallistuivat viikonlopun aikana myös puheenjohtajille ja valmistautuville puheenjohtajille suunnattuihin 3LED-johtajuusvalmennuksiin.

Kokousviikonlopun kruunaa päivien innostavan ja hyödyllisen tekemisen jälkeen gaala, jossa oli todellista juhlahumua, jännitystä ja ilon hetkiä. Nimittäin alueorganisaatio palkitsi nuorkauppakamarilaisia ja nuorkauppakamareita viime vuoden hyvästä toiminnasta.

Palkintokategoriassa Alueen paras koulutustoiminta kajahti juhlasalissa jännityksen jälkeen Helsingin Nuorkauppakamarin nimi. Useat ja monipuoliset koulutukset vuonna 2018 houkuttelivat jälleen lukuisia osallistujia, keräsivät hyvää palautetta ja vakuuttivat myöskin tuomariston. Palkitsemisen myötä riemu ja kuohujuomat täyttivät Helsingin kamarin pöydän ja onnitteluviestejä läheteltiin heille, jotka eivät olleet Salossa paikalla.

Parhaan koulutustoiminnan palkinto on hieno osoitusta tehdystä työstä yhteisölle, jolla on vahva tahto ja tarkoitus toimia erityisessä roolissa työelämätietojen ja -taitojen kehittäjänä. Vuonna 2018 laadukasta ja työelämälähtöistä koulutustoimintaa järjestivät koulutusjohtaja Hanna Pasanen tiiminsä kanssa ja he ansaitsevat erityisen kiitoksen ja onnittelut. Tahdomme toimia hyvien työelämäkoulutusten suunnannäyttäjänä ja vavhana koulutuskamarina jatkossakin.

-PRES Heikki Liukkonen

Please follow and like us:
error

You may also like...