Pitkän Lounaan lounaspuhujaksi Helena Åhman, iltagaalassa puhujana Tuure Parkkinen

Helsingin Nuorkauppakamarin vuosijuhla, Pitkä Lounas, nautitaan tänä vuonna 9.-10.12.2016 Restaurant Pörssissä, Helsingin Pörssiklubilla ja Aleksanteri Loftissa.

Pitkän Lounaan lounaspuhujaksi meillä on ilo saada vuoden 2015 parhaaksi puhujaksi valittu Helena Åhman. Åhman on työpsykologian tohtori (TkT), KM, johtoryhmien sparraaja ja ihmismielen asiantuntija. Lounaalla hän puhuu aiheesta ”Johtajan henkinen kestävyys ja tilannetaju”.

Helena Åhman on tämän vuoden Pitkän Lounaan lounaspuhujana.

Helena Åhman on tämän vuoden Pitkän Lounaan lounaspuhujana.

Helena Åhman on palkittu tarinankertojana sekä kirjoittamisesta että puhumisesta. Hänet valittiin Speakers forumin Vuoden Puhujaksi 2015. Åhmanin kirja ”Mielen johtaminen organisaatiossa ” voitti Ekonomiliiton kirjallisuuspalkinnon Suomen parhaana bisneskirjana 2012 ja hän on kirjoittanut lukuisia suosittuja tietokirjoja, mm. Johtajien tabut Kari Neilimon kanssa 2015. Syksyllä 2016 hän julkaisi ensimmäisen ihmismielestä ja johtamisesta kertovan rikosromaaninsa Vallan varjot, jossa hän valaisee sitä, miten pimeä puoli aktivoituu ihmisessä.

Helena Åhman on luennoinut ihmismielestä mm. Aalto-yliopistossa ja New York Universityssä, ja työskennellyt mm. Nokialla, Mercuri Urvalissa, Tampereen kaupungilla sekä yrittäjänä.

Pitkän Lounaan illallisella puhujana kuullaan ja nähdään  Tuure Parkkinen. Illan musiikista vastaa  Burnhill Music Unlimited.

Nyt on erinomainen hetki ilmoittautua mukaan pitkälle lounaalle. Lisätietoja tapahtumasta täältä sekä ilmoittautuminen täällä.

Pitkä Lounas Facebookissa

Please follow and like us:
error

You may also like...