Osavuosikatsaus

Vuosi on jo yli puolen välin, mutta mitä sinä aikana onkaan tapahtunut? Hallitus ja jäsenistö ovat puuhanneet yhtä sun toista, joten tässä osavuosikatsaus 2017 olkaa hyvä!

Myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella on elämää, ja pj+valmistautuva pj ovatkin kiertäneet edustamassa kamaria tänä vuonna yhdessä ja erikseen jo Johtajuusakatemiassa Rantasalmella, Hallitusakatemiassa Itämerellä, Aluevuosikouksessa Vantaalla, Kansallisessa vuosikokouksessa Lahdessa sekä PRES-akatemiassa Naantalissa. Tämän lisäksi DP on vetänyt 29 kahvi- tm. kupillista koejäsentapaamisissa/-lounailla/-äfterwörkeillä, joiden perusteella kamariin on hyväksytty huippumäärä uusia koejäseniä.

Kymmenen hallituksen jäsentä taas ovat lyöneet viisaita päitään yhteen jo seitsemässä kokouksessa ja sen ulkopuolella palvellakseen jo mainittua 30 koejäsentä, myös 67 varsinaista jäsentä että 74 senaattoria ja 12 kunniajäsentä – kas siinä lukuja poikineen! Tiiviin koejäsenten sopeuttamisen lisäksi olemme tänä vuonna halunneet parantaa suhteitamme myös KunSen-porukkaan (eli kunniajäseniin ja senaattoreihin). Tämän takia on lähetetty senaattoripostia ihan kirjeitse ja odotammekin ensimmäistä yhteistä tapaamistamme loppukesästä.

Hienona yhteistyönä on aloitettu myös mentorointiprojekti, jossa on mukana 10 paria! Mentoroinnissa kokeneemmat kamarilaiset sparraavat nuorempiaan mm. työelämään liittyvissä asioissa toki niin, että molemmilla on mahdollisuus oppia prosessissa lisää ja toki tuntemaan toisensa. Toivottavasti onnistuneesta matkasta kuullaan varmasti lisää vielä ohjelman päätyttyä.

Mentorointiprojektin lisäksi käynnissä on muitakin projekteja, kuten Brändiprojekti, jossa tarkennetaan kamarin ilmettä ja sanomaa (ehkä jopa lanseerataan kamarituotteita!), jokavuotinen Vuoden Poliisi sekä tietysti Pitkä Lounas, jota vietetään tänä vuonna la 9.12. samana päivänä muiden pääkaupunkiseudun kamarien kanssa.

Vuosijuhlien jatkot ovatkin siis oiva tilaisuus tutustua muihin PK-seudun kamareihin ja kamarilaisiin. Tänä vuonna ollaankin haluttu panostaa myös tähän yhteistyöhön – jo kesän avajaiset kulkivat nimellä JCI Helsinki JCI Keskuspuisto, ja syksyllä kimpassa järjestetään myös Urban Challenge -kaupunkiseikkailu, Halloween sekä vaalikokoukset, stay tuned.

Kiirettä on pitänyt myös koulutus- ja yritysrintamalla, sillä koulutuksia on ollut 1-2 kpl joka kuukausi (mm. myyntitaitokoulutus, henkilöbrändäysbrunssi, hyvä esimiestyö -päivä ja tietosuoja-asetukseen valmistautuminen). Mainitaanpa erikseen puhekilpailumenestyskin, sillä kamarimme edustaja Noora nappasi hienosti A-alueen mestaruuden! Yrityspuolella 4 kumppanuuden (NPG, Newsec, Entocube ja Projektiyhdistys) lisäksi on järjestetty kolme erittäin mielenkiintoista yritysvierailua mm. Uberille.

Uutena juttuna on lanseerattu myös Yritysbuusti, joka on pk-yrityksille tarkoitettu, edullinen tapa, jonka avulla yritys saa ulkopuolista näkemystä liiketoimintansa kehitykseen. Kehitettäviä osa-alueita voivat olla mm. markkinointi, johtaminen, viestintä, strategiatyö tai talousosaamiseen liittyvät asiat.

Edellisiä järjestämässä on ollut mukana paitsi hallituslaisia koordinoimassa, myös tietenkin aktiivista jäsenistöämme. Vaikka et vielä olisi ehtinyt mukaan, osallistumismahdollisuuksia on edelleen sekä mainituissa projekteissa ja tapahtumissa, myös erilaisissa tiimeissä (kuten sijoitustiimi ja yrityssuhdetiimi). Tai jos mieleen tulee jotain aivan uutta, ole yhteydessä!

Näistä ja monista muista asioista voit lukea täältä kamarimme nettisivuilta, joilla onkin käynyt 1865 vierailijaa viimeisen 6kk aikana. Nettisivut on uudistettu kokonaan viime vuonna ja niitä on päivitetty ahkerasti, joten vilkaise ihmeessä! Toivottavasti tapaamme tapahtumissa ja niiden ulkopuolella

 

 

 

Tallenna

Please follow and like us:
error

You may also like...