Oletko jo ilmoittautunut Leirien Leirille?

Tervetuloa mukaan alue A:n Leirien Leirille Nurmijärven Kiljavalle!
Leiripaikka on ihastuttava juhla-ja kokouspaikka Haukilampi. Leiri on tarkoitettu ihan kaikille, sinkuille, dinkuille, nuorille, lapsille ja ikinuorille.Leiri on tapahtuma JC:lle jonne tullaan viettämään kesälomaa yhdessä muiden JC:den sekä heidän läheistensä kanssa. Osa tulee yksin osa yhdessä. Muutama JC-sinkku on leirillä toisensa löytänyt ja perheen perustanut.

Kaikki leiriläiset jaetaan ikäryhmittäin leirikyliin, näin ollen on ihan sama kenen lapset otatmukaan tai tuletko yksin. Lapset ja nuoret viettävät usein leirin toistensa seurassa ja näkevät
vanhempiaan ruokaaikoina. Lapset ovat löytäneet leiriltä parhaita ystäviä, kuten minäkin ja ennen kaikkea on kivaa leikkiä eri ikäisten kanssa. Tarkennuksena: kyseessä ei ole perheleiri
vaan JC-leiri. Ideana on viettää yhdessä aikaa ja nauttia kesästä mahtavassa seurassa.

Back 2 basics -teema tuo mukanaan ihan perisuomalaisen leireilyn ihanissa kesäisissä maisemissa. Voit telttailla, nukkua sisällä tai tuoda asuntovaunun. Rantasauna, uinti, leiriolympialaiset, petanque ja muut ihastuttavat leiriperinteet ovat saatavillasi jo 39.kerran. Leirien Leiri since 1978.

Nyt on aika tehdä leiri vanhojen perinteiden mukaan, jolloin leirit olivat suurimmillaan jopa  400 nuorkauppakamarilaisen kokoisia.
Tule pitämään vanhasta perinteestä kiinni ja kokemaan kesän mahtavvin JC-tapahtuma ikinä! Lupaan että haluat tulla uudelleen!

Tervetuloa!
Helsingin Nuorkauppakamarin puolesta Karen, jc-nuori
19v. ja 19 leiriä takana 🙂

Please follow and like us:

You may also like...