Nuorkauppakamaritoiminta tarjoaa vaikuttamismahdollisuuksia ja elinikäisiä ystäviä. Hae mukaan!

Nuorkauppakamaritoiminta on kansainvälistä alle 40-vuotiaiden jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumistoimintaa sekä kontaktiverkostoa. Suomen Nuorkauppakamarit ry (SNKK) on perustettu vuonna 1957, varsinaisia jäseniä on noin 2500 ja yhdessä alumnien kanssa n. 5000.  Globaalisti Nuorkauppakamari (Junior Chamber International, JCI) toimii 115 maassa, yli 200 000 jäsenen voimin. Helsingin Nuorkauppakamarin (HNKK) kotialue on Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu, ja se kuuluu Uudenmaan ja Varsinais-Suomen kattavaan A-alueeseen. Helsingin Nuorkauppakamarin lisäksi pääkaupunkiseudulla toimii myös viisi muuta aktiivista Nuorkauppakamaria: JCI EspooJCI Havis AmandaJCI CosmopolisJCI Metropol sekä JCI Keskuspuisto.

Helsingin Nuorkauppakamarin tarkoituksena on kehittää jäsentensä yksilöllisiä kykyjä sekä kannustaa heitä parantamaan omaa ja yhteiskunnan taloudellista, sosiaalista ja henkistä hyvinvointia. Nuorkauppakamari tarjoaa laaja-alaisesti koulutuksia usealla eri tasolla ja useasta eri aiheesta. Painopistealueemme koulutuksissa ovat itsensä- ja tiimin johtaminen, talous, myynti sekä viestintä- ja kommunikointi. Koulusten lisäksi Helsingin Nuorkauppakamari toteuttaa työelämälähtöistä toimintaa, mikä näkyy kamarin järjestämissä yritysvierailuissa ja kumppanuussuhteissa. Läheisesti yritysmaailmaan ja yhteiskuntaan liittyy myös hyvinvointi ja jaksaminen, jotka ovat entistä tärkeämpiä kokonaisuuksia nykyisessä työelämässä ja arjessa.

Mikäli sinua kiinnostaa kehittää omaa osaamista yhdessä muiden innokkaiden tekijöiden kanssa kannattaa hakea mukaan nuorkauppakamaritoimintaan. Kamareita löytyy ympäriä Suomea ja kaikki kamarit ottavat inolla uusia kamarilaisia vastaan. Nyt on oiva mahdollisuus aloittaa uusi harrastus.

Ennen varsinaista jäsenyyttä pääset mukaan toimintaan koejäsenenä – puoleen hintaan. Koejäsenyys antaa mahdollisuuden tutustua toimintaamme, ja sinä aikana sinulla on kaikki oikeudet osallistua toimintaan lukuunottamatta äänioikeutta kamarin kokouksissa ja mahdollisuutta asettua ehdokkaaksi hallitusvirkoihin.

Koejäseniä otetaan mukaan toimintaan kaksi kertaa vuodessa: syyskuun alussa ja helmikuun alussa. Koejäsenhakemuksen voit kuitenkin lähettää vaikka heti täyttämällä tämän lomakeen. Lomakkeen tiedot tulevat vain Helsingin Nuorkauppakamarin hallituksen tietoon. Jäsenrekisteriimme tietosi siirtyvät vain, jos sinut valitaan koejäseneksi. Täytäthän lomakkeen kaikki kentät. 

Please follow and like us:

You may also like...