#NoFilter – Suomen Nuorkauppakamarin kansallinen vuosikokous Kalajoen Hiekkasärkät 12-14.4.2019

Perjantai aamuna tavattiin hyvissä ajoin Helsingin rautatieasemalla ja aloitettiin matka yhteisellä kahvihetkellä jonka jälkeen siirryttiin omaan junavaunuun, kiitos Nofilter Express!

Matkan aikana tutustuttiin uusiin kamarilaisiin ja tavattiin vanhoja tuttuja. Juna oli täynnä ja tunnelma katossa heti ensimetreistä lähtien. Saavuttiin Kokkolaan melkein ajoissa joskus puolen päivän jälkeen. Junasta siirryttiin bussiin joka kyyditsi meidät Santa’s Hotel & Spa Saniin joka toimi kokouspaikkana.

Allekirjoittanut lähti samantien ensimmäiselle koulutukselle suoraan bussista matkalaukkujen kera, en malttanut odottaa pääseväni tapaamaan ihmisiä ja oppimaan lisää! International Business Skills Academyssä käytiin läpi Kokkolan teollinen toiminta mikä oli yllättävän suuri sekä myös kansainvälinen.

Sillä välin delegaatio kamarin puheenjohtajan johdolla oli edustamassa meitä seuraavan aluevuosikokouksen valinnassa mutta tällä kertaa ei tullut voittoa. Paljon onnea Havis Amandan kamarille joka voitti oikeuden järjestää seuraava kansallinen vuosikokous.

Koulutuksen jälkeen siirryttiin mökille ja valmistautumaan illan tulojuhlaan. Tulojuhla järjestettiin ravintola Dyynissä ja teema oli UV.

Ennen illan tulojuhlaa kävin katsomassa Jari Sarasvuon luentoa, sali oli luonnollisesti täynnä ja keynote striimattiin livenä hotellilla jonka jälkeen siirryttiin tulojuhlaan!

Tulojuhlassa oli tarjolla ruokaa ja juomaa sekä kaksi tanssilattiaa sekä paljon kamarilaisia UV väreissä! Kiitos Hennalle joka oli valmistautunut tulojuhlaan hankkimalla glowstickejä ja UV-kasvomaalia kaikille, tuli omat klubbailuvuodet mieleen.

Mökille pääsin takaisin yhden jälkeen aamusta.

Lauantai aamuna päivä lähti liikkeelle ensimmäisellä koulutuksella kl 9:30 jonka jälkeen oli Esko Ahon keynote ja siitä lounaalle. Päivän koulutuksen osaltani päätti “Yrittäjän ja yrityksen varallisuuden kasvattaminen”

Koulutuksen jälkeen taas mökille ja valmistautumaan illan gaalaan. Saimme kyydin mökiltä galaan omalla bussilla, kiitos Petri! Gaalaan saavuttuamme oli vuorossa valokuvausta, puheita, ruokaa, ystäviä ja uusia tuttavuuksia. Illan aikana jaettiin palkintoja sekä nimettiin neljä uutta senaattoria.

Mökille taksilla puolen yön jälkeen.

Sunnuntai aamu meni huomattavasti rennommin, söimme yhdessä aamupalaa mökillä, vaihdoimme kokemuksia koulutuksista, puhujista sekä gaalasta.

Sen jälkeen palasimme kyydillä hotellille, bussilla junaan ja junalla Helsinkiin. Heti kuin astuimme junaan kävimme ravintolavaunun kautta syömässä jonka jälkeen matka jatkui rennosti Helsinkiin.

Kiitos kaikille vuosikokouksen järjestäjille, kamarilaisille, mökkikavereille ja kaikille ihmisille jotka teki viikonlopusta viihtyisän!

Kiitos myös Suomen Nuorkauppakamarille, ilman tätä tapahtumaa en olisi vieraillut Kalajoella ja löytänyt näin fantastisen hiekkarannan Suomesta.

-Fredrik Kindstedt, Helsingin Nuorkauppakamari

Please follow and like us:
error

You may also like...