Mutta mikä on LOM?

Helsingin Nuorkauppakamarin verkkosivuilla on esitelty tänä vuonna hallituspestejä ja tiimien toimintaa. Tällä kertaa vuorossa on LOM-tiimin esittely.

LOM eli tapahtumavastaava on yksi Nuorkauppakamarin perinteisistä hallitusviroista. Helsingin Nuorkauppakamarissa LOM-lohko järjestää erilaisia vapaamuotoisia yhteistoimintaan ja hyvinvointiin liittyviä tapahtumia. LOM on myös kamarihengen ylläpitäjä.

Vuonna 2019 LOM-lohkossa on kokeiltu uusia asioita: alkuvuodesta testattiin käytäntöä sopia säännölliset, kuukausittain tapahtuvat after workit. Lisäksi järjestettiin mm. yhteisiä brunsseja. Kesäksi oli suunnitteilla pk-seudun kamarien yhteinen rastitapahtuma, mutta se valitettavasti peruuntui. Se ei kuitenkaan haittaa, sillä LOM-lohkossa on ollut periaatteena, ettei haittaa, vaikka joku epäonnistuu tai peruuntuu, ja kaikkia tapahtumia ei voi järjestää sellaisiksi, että ne houkuttelevat kaikki paikalle – myös pienemmän porukan kokoontumiset ovat tarpeellisia. Asioita on järjestetty rennolla otteella.

Perinteisiä LOM-lohkoon liittyviä tapahtumia ja projekteja ovat mm.:

· Tapahtuma X: järjestetään edellisenä vuonna pois potkituille jäsenille (eli yli 40-vuotiaille) – järjestettiin 23.2.2019

· Grilliristeily: syksyn alussa järjestettävä kamariristeily Tallinnaan – järjestettiin 7.9.2019, projektipäällikkönä oli Janne Vikman.

· Pitkä Lounas: vuoden huipentuma, joka alkaa lounaalla, jatkuu saunalla, päättyy vuosijuhlapäivälliseen – ja ahkerimmat jaksavat vielä seuraavan päivän yhteisbrunssille! Järjestetään tänä vuonna 13.12.2019, projektipäällikkönä on Satu Orava.

· Wednesday Club: pk-seudun kamarien yhteisprojekti, joka järjestetään jokaisen kuukauden toisena keskiviikkona, ja josta kunkin kamarin LOM on vuorollaan vastuussa. Tänä vuonna Helsingin kamarin Wednesday Clubit olivat tammikuussa ja kesäkuussa.

· Lajikokeilut: erilaisia urheilu- tai muita harrastekokeiluja. Tänä vuonna järjestettiin Crosstraining-kokeilu 29.6.2019, järjestäjänä Bazian Prudens.

· Kamariglögit: keräännytään vielä joulun alla yhteen toivottamaan ystäville rauhaisaa joulunaikaa. Järjestettäneen 19.12.2019.

LOM-lohkossa on tänä vuonna ollut timanttinen tiimi, jossa ovat mukana Bazian Prudens, Fredrik Kindstedt, Janne Vikman, Jemina Laitinen, Kaisa Vääräniemi ja Satu Orava. Tämän vuoden LOM eli tapahtumavastaava on ollut Piia Kurki, joka toimii ensi vuonna INT- eli kansainvälisyyslohkon vetäjänä. Ensi vuoden LOMmiksi on valittu Satu Orava – onnittelut huikealle Satulle valinnasta!

-LOM 2019 Piia Kurki

Please follow and like us:
error

You may also like...