Mentorimatka kohti uusia ajatuksia

Joukko aktiivisia nuorkauppakamarilaisia ja Haaga-Helian opiskelijoita tapasivat ensimmäistä kertaa mentorointiohjelman tiimoilta. Helsingin nuorkauppakamarin projektiryhmä on vuoden alusta lähtien suunnitellut tätä ohjelmaa, markkinoinut sitä ja valmistellut materiaaleja osallistujia varten. Mentoreita ilmoittautui ihailtavan paljon ja jouduimmekin lopulta valitsemaan vain osan, sillä aktoreita ilmoittautui hieman vähemmän. Mutta hienoa nähdä, että kamarilaiset ovat kiinnostuneita nuorten mentoroinnista!

Mentorointi kestää tämän syksyn, vaikkakin jokainen saa jatkaa tapaamisia vielä virallisen ohjelman loputtuakin. Tavoitteena on antaa korkeakouluopiskelijoille eväitä tulevaisuuteen ja keskustella heidän kanssaan heitä askarruttavista kysymyksistä. Samalla me kamarilaiset opimme myös heiltä paljon ja kehitymme mentoreina. Ilta täyttyi puheensorinasta ja naurusta ja kaikki odottivat innolla jo seuraavia tapaamisia!


Tapaamispaikkana saimme käyttää Academic Workin tiloja ja kuulimme myös Academic Workista organisaationa ja työpaikkojen välittäjänä.

Projektissa on ollut mukana allekirjoittaneen lisäksi Tiina Janerko, Venla Vainio-Puhju ja Heikki Törrönen. Kiitos mahtavalle tiimille!

Please follow and like us:

You may also like...