Yleistä kumppanuuksista

Helsingin Nuorkauppakamari on arvostettu yhteistyökumppani pääkaupunkiseudun yrityksille. Yhteistyön kautta kumppanit tavoittavat lähes sadan nuorten aikuisten verkoston, jolla on takanaan laaja kansallinen ja kansainvälinen järjestö.

Nuorkauppakamaritoiminta tarjoaa jäsenistölleen mahdollisuuden kehittää osaamistaan (esim. johtajuustaidot), laajentaa verkostoaan, laajentaa omaa näkemystään yritystoiminnasta ja työssäjaksamisesta. Nämä kaikki hyödyttävät työnantajaa jäsenistön kehittyessä myös työelämän ulkopuolella.

Helsinsingin Nuorkauppakamari järjestää monipuolista toimintaa jäsenistölleen ja sidosryhmilleen kuten koulutuksia, seminaareja, yritysvisiittejä, muodollisia ja vapaamuotoisia illanviettoja, sekä kokous- ja koulutusmatkoja. Lisäksi jäsenet voivat kehittää johtajuus- ja projektinhallintataitojaan ja pyrkiä vaikuttamaan positiivisesti yhteiskunnan kehitykseen erilaisten projektien avulla kuten Vuoden Poliisi -valintatilaisuus ja juhlalounas, Hel-UnTrashed ympäristöprojekti, Mentorointiprojekti ja Syysseminaari. Näinpä Helsingin Nuorkauppakamari tekee monipuolisesti yhteistyötä eri suuruisten ja eri aloilla toimivien yritysten kanssa.

Helsingin Nuorkauppakamarin yritysyhteistyöstä vastaan BUS – Yritysyhteistyövastaava, joka on myös Helsingin Nuorkauppakamary ry:n hallituksen jäsen. Yhteystiedot löydät täältä.