Pääyhteistyökumppanit

Helsingin Nuorkauppakamarin pääyhteistyökumppanit ovat:

Mothership of Workillä eli MOW:illa ja Helsingin Nuorkauppakamarilla on paljon yhteisiä tavoitteita. Tästä syystä MOW ja Helsingin Nuorkauppakamari tekevät yhteistyötä. Yhteistyön tavoitteena on tarjota kiinnostavia tapahtumia ja koulutuksia MOW:in laadukkaissa tiloissa sekä HNKK:n että MOW:n jäsenille.

MOW Mothership of Work on yhteisöllinen alusta ja työtila kaupungin sykkeessä bisneksen kehittämiseen, kasvattamiseen, pyörittämiseen ja uusien ideoiden toteuttamiseen. MOW tekee kaikkensa vastatakseen tulevaisuuden vaateisiin, olipa sitten kyse työn tekemisen kulttuurista, elämisen ja arjen tulevaisuudesta tai yhteisöllisyydestä. MOW on luova, rento ja kunnioittava työyhteisö. MOWlla on oma sielu. Tilat on rakennettu sellaisiksi, joissa ihmiset haluavat tehdä töitä, viettää aikaa, viihtyä. MOWn yhteisö muodostuu samankaltaisesti ajattelevista ihmisistä elämän ihan kaikilta eri osa-alueilta.

NoHo on suomalainen ravintolakonserni, joka toimii yhteensä noin 200 ruoka- ja seurusteluravintolan, yökerhon ja viihdekeskuksen taustavoimana. Nimi muodostuu sanoista Nordic Hospitality Partners, joilla viestitään konsernin keskeisistä tavoitteista, mahdollisuuksista ja vahvuuksista.

NoHo Partners Oyj tarjoaa korkeatasoisia ravintolaelämämyksiä Helsingin Nuorkauppakamarin tarpeisiin. NoHo:n ravintolat tarjoavat loistavat puitteet mm. Pitäkälle Lounaalle, Helsingin Nuorkauppakamarin vuosijuhlalle, ja muille illallisille, hallituksen kokouksille sekä Vuoden Poliisin juhlalounaalle.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna