Kumppanuus Night People Groupin kanssa jatkuu!

Helsingin Nuorkauppamari ja Night People Group Oy sopivat yhteistyönjatkosta 13.2.2019 Kaivohuoneella Helsingissä. Night People Group on Helsingin Nuorkauppakamarin pitkäaikainen kumppani ja iloitsemme yhteistyön jatkosta molemmin puolin.

Night People Groupilla on 14 yökerhoa kuudessa kaupungissa Suomessa. Helsingissä saatat tunnistaa mm. sellaiset menomestat kuin Apollo Live Club, Maxine, Kaivohuone, Baarikärpänen tai pienen, mutta pippurisen Wallis karaokebaarin. 

Yhteistyön myötä Helsingin Nuorkauppakamarin jäsenet saavat Night People Groupin Shine-jäsenyyden veloituksetta ja hyötyvät näin ollen rahan arvoisista eduista kaikissa NPG:n ravintoiloissa.

Helsingin Nuorkauppakamarin jäsenet, koejäsenet, kunniajäsenet ja senaattorit saavat Shine- jäsenyyden käyttöönsä 1.3.2019-29.2.2020 seuraavasti:

  1. Lataa ilmainen Night Lite-sovellus sovelluskaupastasi.
  2. Rekisteröidy sovelluksen käyttäjäksi veloituksetta
  3. Ilmoita sähköpostiosoite, jolla rekisteröidyt sovelluksen käyttäjäksi Helsingin Nuorkauppakamarin yritysyhteistyövastaavalle Henna Paatolalle tästä: llmoita sähköpostiosoitteesi

Mikäli käytössäsi on jo Night Lite- sovellus ja olet rekisteröitynyt sen käyttäjäksi, lähetä sähköpostiosoitteesi, jolla sovellukseen olet rekisteröitynyt Hennalle tästä: llmoita sähköpostiosoitteesi

(Lomake toimii 28.2.2019 kello 21.00 saakka. Tämän jälkeen ota yhteys BUS 2019 Henna Paatolaan bus@jcihelsinki.fi)

Shine-jäsenyydellä kamarilaiset saavat mm. aina 15% alennuksen normaalihintaisista juomatuotteista, sekä sisäänpääsyetuja ravintoloihin. Tarjousjuomat ja niiden hinnat, sekä sisäänpääsyedut näet ravintoloissa tai Night Lite-sovelluksesta. 

NPG:n hauskanpitopaikat näet sekä Night Lite- sovelluksesta, NPG:n nettisivuilta www.npg.fi” ja Facebookista.

Henna Paatola, Yrityssuhdevastaava

Please follow and like us:
error

You may also like...