Koejäsenkeilauksessa tutustuttiin ja viihdyttiin

Keväinen perjantai-ilta keräsi Helsingin Nuorkauppakamarin uusia tulokkaita sekä joitakin vanhempia kamariharrastajia yhteen. Perinteinen koejäsenkeilaus järjestettiin Ruusulankadun keilahallilla Töölössä ja tapahtuma houkutteli yli 20 osallistujaa. Säät suosivat ja ilta oli lämmin ja valoisa hauskalle yhdessäololle sekä tutustumiselle.

Vaikka koejäsenkeilauksen voittajaa on usein muistettu kamarin puolesta myöhemmin, jokaisella kamarin keilausradalla parhaiten menestyneitä koejäseniä muistettiin pienellä palkinnolla. Omilla radoillaan ansioituivat hyvillä keilaustuloksilla Venla Vainio-Puhju, Yusuf Mohamud, Samuli Rissanen, Satu Pamilo ja Julie Gråberg. Parasta onnea ja tervetuloa kamariharrastukseen!

Koska koejäsenkeilaus sujui niin mukavissa ja rennoissa merkeissä, oli suurin osa paikalle tulleista innokkaina jatkamassa yhteistä illanviettoa. Suuren joukon halukkuus syödä yhdessä illallista hetken mielijohteesta yllätti järjestäjän, mutta onneksi Ravintola Manalassa lähellä oli kuin olikin perjantai-illan parhaimpaan sesonkiin tilaa noin 15 hengen kokoiselle nuorkauppakamariseurueelle. Menivätpä monet lopulta myös illan päätepisteeseen, yhteistyökumppanimme NPG:n Apollon yökerhoon, jossa hauska ilta jatkui miltei valomerkkiin asti.

Useilta tapahtumaan osallistuneilta sai kuulla myönteisistä kokemuksista ja iloisista tutustumisista. Ja niinhän se on, että tärkeitä ja mielenkiintoisiakin asioita tehdessä on välttämätöntä, että ympärillä on hyvähenkinen yhteisö ja mukavia kavereita. Siksi tämänkaltaisille ryhmäyttäjätapahtumille on varmasti tilausta jatkossakin!

Please follow and like us:
error

You may also like...