Kamarin DP esittäytyy

Tänään Helsingin nuorkauppakarin toiminnasta ja siis kamariarjesta kertoo valmistautuva puheenjohtaja eli DP Elina. Elina tulee toimimaan ensi vuonna kamarin puheenjohtajana, mikäli vaalikokous hänet siihen tehtävään valitsee.

Tänä vuonna Elina on toiminut kamarissa pääasiassa koejäsenten parissa. Hänen toimenkuvaansa kuuluu kaikkien uusien koejäsenten haastatteleminen ennen hallitukselle esittelyä. Koejäsenhaastatteluja on 1-3 per viikko. DP esittelee uudet koejäsenet hallitukselle, joka lopulta päättää jokaisen uuden koejäsenen hyväksymisestä erikseen.

Oman virallisen hallituspestin lisäksi Elina on ollut mukana mm. mentorointi- ja seminaariprojekteissa. Mentorointi on hyvässä vauhdissa, ja syksyn sijoitusseminaarin lipunmyynti on jo aloitettu. Hienoja juttuja on siis meneillään!

Hallituksessa pääsee tekemään mielekkäitä ja opettavaisia asioita, minkä lisäksi tietysti saa viettää aikaa loistoseurassa. Alla olevassa kuvassa Elina on PRES Heikin sekä IND Jaakon kanssa Apollossa, jonka omistaa Helsingin nuorkauppakarin yhteistyökumppani NPG. Toinen kuva puolestaan muistuttaa siitä, että yhdessä ollaan enemmän! Elina haluaa toivottaa koko Helsingin nuorkauppakamarin hallituksen puolesta kaikille innokasta ja aurinkoista kesää, joka taisi viime lauantaina kuun vaihteessa virallisesti alkaa!

-DP Elina Happonen

Please follow and like us:
error

You may also like...