Kamarilaiset vierailee

Helsingin Nuorkauppakamarin toimintaa kuuluu vahvasti yritysvierailut yhteiskunnan eri toimialoille. Vuoden 2018 aikana järjestettiin jälleen yritysvierailuja.

Keväällä käytiin Ruoholahden MOW:ssa Mothership Of Work) sekä juteltiin ajankohtaisista asioista Liberan edustajan kanssa. Syksyllä järjestettiin aamiaistilaisuus Farangin tapaan sekä päästiin kuulemaan Vincitin tarina. Excuja jatketaan ensi vuonna BUS Henna Paatolan johdolla, joten pysykää kuulolla!

Mothership of Work -vierailulla kuulimme MOW:n tarinan sekä pääsimme palloilemaan tilassa. Co-working tilan moderneissa ja tyylikkäissä huoneissa ja avotiloissa on hyvä ja tehokas työskennellä. Asiakkaille on tarjolla mm. popcorneja! 🙂 Esittelytilaisuuden jälkeen jäimme MOW:n tiloihin erilaisia viskejä maistelemaan. Kiitos MOW:lle mielenkiintoisesta vierailusta!

Innostu yhteisöllisestä työyhteisöstä MOWssa

Tutustuimme Ajatuspaja Liberan toimintaan Liberan operatiivisen johtajan Lasse Pipisen johtolla. Tapahtuman teemana oli miten ja mihin ajatuspajatoiminnalla vaikutetaan. Mieleenkiintoisessa keskustelussa Lasse kertoi Liberan toiminnasta ja yhteiskunnan korjaamista vaativista kohdista ja keskustelimme monipuolisesti ja aktiivisesti vapautta lisäävistä päätöksistä.

Lue lisää Liberasta

Farang-vierailulla kuulimme BW Restaurantsin tarinan sekä pääsimme maistelemaan aamiaisherkkuja Farangin tapaan. Lisäksi näimme Taidehallin David Hockney -näyttelyn. BW Restaurantsin ensimmäinen ravintola perustettiin vuonna 2009, ja nyt ravintoloita on jo yhdeksän. Uusin avaus on Korkeavuorenkadun italialainen Ventuno. Kiitos Farangille herkullisesta aamusta!

Tutustu Farangiin herkulliseen maailmaan

Vincit-vierailulla kuulimme tarinan yrityksen modernin johtamismallin takana. Esimiehiä ei mm. ole lainkaan, ja palkat ovat kaikki julkisia. Lisäksi työntekijät voivat tilata erilaisia hyvinvointiin ja työhön liittyviä palveluja yrityksen sisäisestä verkkokaupasta. Kiitos Vincit erittäin hyvästä mielenkiintoisesta yritysvierailusta!

Virikkeitä Vincitistä johtajuuteen

Vuoden 2019 yritysvierailut päivitetään HNKK:n nettisivujen tapahtumakalenteriin ja luodaan oma tapahtuma Facebookin.

Käy heti alkuvuodesta poimimassa kalenteri täyteen mielenkiintoisia merkintöjä.
Please follow and like us:

You may also like...