Johanna Niemistöstä Helsingin Nuorkauppakamarin arvostettu 13. kunniajäsen

Kuva: Johanna Niemistö Pitkällä lounaalla Pörssiklubilla 9.12.2016.

Puheenjohtajan kesäpäivillä 1.6.2018 juhlistettiin osaamisestaan ja positiivisesta läsnäolostaan kamarimme kunniajäseneksi valittua Johanna Niemistöä. Vuosikokouksessa yksimielisesti kunniajäseneksi äänestettyä Johannaa ei haluta päästää karkaamaan jatkossakaan kauas nuorkauppakamaritoiminnasta, vaan hänen toivotaan jatkavan kunniajäsenyyden myötä tekijänä yhtä aktiivisesti KunSen-jaostossamme, kun hän kamariuransakin aikana on ollut mukana mahdollistamassa niin projekteja, kokousmatkoja kuin hallitustyötä.

Liityttyään Helsingin nuorkauppakamariin vuonna 2005 Johanna lähti ennakkoluulottomasti heti mukaan kokousviikonloppuihin ja projektitoimintaan ansaiten mm. vuonna 2006 aktiivisimman JC:n, 2007 aktiivisimman lounaskävijän ja 2008 vuoden kehittäjän palkinnot. Nykyistä SNKK:n vaikuttaja-akatemiaa edeltäneen Vaikuttajakouluun hän osallistui v.2008.

Kuva: Johanna Niemistö Ulan Batorissa, Mongoliassa ASPAC- eli Aasian maanosakokouksessa 2017.

Johanna oli se luottotekijä, joka uskaltautui ilman omaa valmistautuvan puheenjohtajan (DP, Deputy President) vuottaan suoraan puheenjohtajaksi (PRES, President) kamarimme hallitukseen vuonna 2011. Oman puheenjohtajavuotensa jälkeen (IPP, Immediate Past President) hän toimi vuonna 2012 paitsi aluevirassa Tuottava Idea -projektipäällikkönä, niin myös Senaatin 50-vuotiskokouksen ydintiimissä toteuttamassa menestyksekästä tapahtumaa. Toisin kuin monesti käy, Johanna ei edes viimeisinä JC-vuosinaan vetäytynyt taka-alalle tämän harrastuksen ikävuosirajan lähestyessä, vaan hän muiden onneksi on ollut aktiivinen kokousdelegaatti ja korvaamaton innostaja, tukija ja neuvoja myös ensikertalaismatkalaisille. Johanna on ollut luottopakki etenkin häntä seuranneille puheenjohtajille, aina valmiina tarttumaan tekemiseen pyydettäessä.

Kuva: Johanna Niemistö SNKK:n kansallisessa vaalikokouksessa Kiss My Business 2017.

Parhaiten Johanna kuitenkin muistetaan pyyteettömästä työstään Vuoden Poliisi -projektissa: hän on osallistunut kamarimme nimikkoprojektiin aina vuodesta 2006 lähtien, kuitenkin monesta eri roolista käsin, milloin tiedottajana, seremoniamestarina, projektipäällikkönä, 40-vuotisjuhlagaalan järjestäjänä ja Senior Advisorina. Äärettömän yleissivistyneenä ja tapakohteliaana henkilönä Johanna on toiminut näissä ja muissa kamarimme edustustehtävissä edukseen, aina ELE-vaalikokuksen VIP-salakapakan emännöintiä myöten.

Kuva: Johanna Niemistö Vuoden Poliisin -julkistamistilaisuudessa Valtioneuvoston edustustiloissa Smolnassa.

Johanna on erinomainen esimerkki, miten hän on onnistuneesti yhdistänyt ja hyödyntänyt nuorkauppakamaritoimintaa työurallansa Helsingin seudun kauppakamarissa – kuten SNKK:n strategian mukaisesti vauhditamme (kunnia-)jäsentemme menestystä työelämässä. Kiitos Johannalle tehdystä ja tulevasta panoksesta kamarissamme!

Onnea Johanna ja hienoa, että osallistut kamarimatkaan jatkossakin!

Please follow and like us:

You may also like...