JCI-petankkiturnaus on taas täällä!

Helsingin nuorkauppakamari järjestää jälleen legendaarisen petankkiturnauksen, jonka ensimmäiset kuulat tähdättiin Luoteis-Helsingin nuorkauppakamarin aloitteesta jo vuonna 1989. Kaiverretaanko sinun nimesi jo 30 vuotta kiertäneeseen turnauspokaaliin?

Aika: Lauantai 19.9.2020 klo 14:00 (kesto riippuu joukkueiden määrästä, varaudu iltaan saakka)

Paikka: Helsinki Pétanque ry:n petankkihalli, Pasilan veturitallit, Veturitallinkuja 34, Helsinki

Petankkiturnaus on rento tapahtuma, jossa aiempi pelikokemus ei ole tarpeen. Lajin saloihin saat opastuksen paikan päällä.

Kasaa itsellesi duppeli (kahden pelaajan joukkue), trippeli (kolmen pelaajan joukkue) tai ilmoittaudu mukaan ilman joukkuetta, kokoamme sinulle joukkueen paikan päällä. Turnaus on avoin kaikille kamarilaisille kamarista riippumatta, kunniajäsenille, senaattoreille, entisille nuorkauppakamarilaisille, kamaritoiminnasta kiinnostuneille ja kaikkien edellisten aveceille. Turnaus järjestetään, mikäli pelaajia ilmoittautuu riittävästi kattamaan petankkihallin vuokrakustannukset (vähintään 24 pelaajaa). Maksimissaan joukkueita mahtuu mukaan 12.

Ilmoittaudu turnaukseen 21.8.2020 mennessä täydentämällä tämä lomake https://forms.gle/dyNVpRNngzKjhVsq5

Osallistuminen maksaa 20 euroa / henkilö. Lähetämme pelimaksun maksuohjeet kaikille ilmoittautuneille, kun voimme vahvistaa turnauksen järjestämisen. Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova.

Paikan päällä tulee olemaan grilli kuumana, joten varaa käteistä mukaan pientä purtavaa varten. Oheen voi ostaa virvoitusjuomia, mutta muut juomat voit tuoda itse mukanasi.

Turnaus järjestetään sisätiloissa, joten ei säävarausta.

Tilaisuuden järjestävät Helsingin nuorkauppakamarista Johanna Niemistö, Tiina Laurila ja Joni Varonen. Lisätietoja tapahtumasta antaa Johanna Niemistö johanna.niemisto@gmail.com ja Tiina Laurila tiina.j.laurila@gmail.com

Tervetuloa pelaamaan!

Please follow and like us:

You may also like...