Jäseneksi

Kiinnostaako sinua kehittymishaluisten, avointen, rentojen ja oma-aloitteisten ihmisten seura? Tervetuloa monialaiseen kansainväliseen yhdistykseen nimeltä nuorkauppakamari! Nuorkauppakamari on ammatillisessa mielessä ylivertainen ympäristö verkostoitua ja oppia uusia taitoja. Tästä harrastuksesta voit muokata juuri itsellesi sopivan. Toimintaamme kulmakiviä ovat bisnes, koulutukset ja hyvinvointi. Kauttamme löydät kontakteja liike-elämään, pääset kehittämään työelämätaitojasi erilaisten koulutusten ja projektien kautta, voit lähteä mukaan järjestötoimintaan hallitusvirkojen viemänä, tai voit haistella kansainvälisiä tuulia kokousmatkoilla.

Katso myös Tervetuloa jäseneksi nuorkauppakamariin -opas (Materiaalipankki).

Koejäsenyys

Ennen varsinaista jäsenyyttä pääset mukaan toimintaan koejäsenenä – puoleen hintaan. Koejäsenyys antaa mahdollisuuden tutustua toimintaamme, ja sinä aikana sinulla on kaikki oikeudet osallistua toimintaan lukuunottamatta äänioikeutta kamarin kokouksissa ja mahdollisuutta asettua ehdokkaaksi hallitusvirkoihin. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan toimintaamme koulutusten, yritysvierailujen ja vapaamuotoisten tapahtumien kautta!

Valitsemme jäseniä kaksi kertaa vuodessa; kevään vuosikokouksessa ja syksyn vaalikokouksessa. Jäsenenä toimintamme on koko laajuudessaan sinulle avoin, vain oma aktiivisuutesi määrittää sen mitä saat.

Täytä tämä lomake, tai laita viestiä valmistautuvalle puheenjohtajalle elina.happonen@jci.fi, niin olemme sinuun yhteydessä. Lomakkeen tiedot tulevat vain Helsingin Nuorkauppakamarin hallituksen tietoon. Jäsenrekisteriimme tietosi siirtyvät vain, jos sinut valitaan koejäseneksi. Täytäthän lomakkeen kaikki kentät.

Tervetuloa mukaan toimintaan!