Jäseneksi

Kiinnostaako sinua kehittymishaluisten, avointen, rentojen ja oma-aloitteisten ihmisten seura? Tervetuloa monialaiseen kansainväliseen yhdistykseen nimeltä nuorkauppakamari! Nuorkauppakamari on ammatillisessa mielessä ylivertainen ympäristö verkostoitua ja oppia uusia taitoja. Tästä harrastuksesta voit muokata juuri itsellesi sopivan. Toimintaamme kulmakiviä ovat koulutukset ja hyvinvointi. Kauttamme löydät kontakteja liike-elämään, pääset kehittämään työelämätaitojasi erilaisten koulutusten ja projektien kautta, voit lähteä mukaan järjestötoimintaan hallitusvirkojen viemänä, ja voit haistella kansainvälisiä tuulia kokousmatkoilla.

Katso myös Tervetuloa jäseneksi nuorkauppakamariin -opas (Materiaalipankki).

Koejäsenyys

Ennen varsinaista jäsenyyttä pääset mukaan toimintaan koejäsenenä – puoleen hintaan. Koejäsenyys antaa mahdollisuuden tutustua toimintaamme, ja sinä aikana sinulla on kaikki oikeudet osallistua toimintaan lukuunottamatta äänioikeutta kamarin kokouksissa ja mahdollisuutta asettua ehdokkaaksi hallitusvirkoihin. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan toimintaamme koulutusten, yritysvierailujen ja vapaamuotoisten tapahtumien kautta!

Koejäseniä otetaan mukaan toimintaan kaksi kertaa vuodessa: syyskuun alussa ja helmikuun alussa. Koejäsenhakemuksen voit kuitenkin lähettää vaikka heti täyttämällä tämän lomakeen. Lomakkeen tiedot tulevat vain Helsingin Nuorkauppakamarin hallituksen tietoon. Jäsenrekisteriimme tietosi siirtyvät vain, jos sinut valitaan koejäseneksi. Täytäthän lomakkeen kaikki kentät. 

Koejäsenhaastattelu

Ennen koejäseneksi hyväksyntää potentilaalisille koejäsenille järjestetään koejäsenhaastattelu. Koejäsenhaastattelut järjestetään elokuun ja tammikuun lopussa vuosittain. Haastattelupäivä tulee koostumaan

1) lyhyestä noin 15-20 minuutin JCI-introsta haastattelijoiden toimesta,

2) ryhmähaastettalusta sekä

3) noin 15 minuutin yksilöhaastatteluista.

Haastattelut ovat rentoja ja niiden tarkoituksena on tutustua uusiin potentiaalisiin koejäseniin sekä samalla antaa tietoa nuorkauppakaritoiminnasta ja Helsingin nuorkauppakamarista. 

Haastattelupäivien jälkeen haastattelijat (valmistautuva puheenjohtaja ja toinen hallituksen jäsen) esittelevät mielestään sopivat ehdokkaat Helsingin nuorkauppakarin hallitukselle, joka tekee päätöksen uusien koejäsenten hyväksymisestä. Ilmoitamme ehdokkaille hyväksymisestä mahdollisimman pian haastattelujen jälkeen. Kun valinnat on tehty, järjestetään koko porukalle yhteinen illanvietto. Mukaan ovat tervetulleita kaikki kamarimme jäsenet, jolloin jäsenet pääsevät heti tutustumaan uusiin tulokkaisiin ja päinvastoin!  

Seuraavat koejäsenhaastattelut on 4.1.2021 ja 7.1.2021.

Koejäsenhakemuslomake tulee olla täytettynä viimeistään 21.12.2020 

Hakijoihin ollaan yhteydessä hakuajan päätyttyä. 

Jäsenmaksuista voit lukea täältä.

Täysjäseneksi

Valitsemme jäseniä kaksi kertaa vuodessa: kevään vuosikokouksessa ja syksyn vaalikokouksessa. Jäsenenä toimintamme on koko laajuudessaan sinulle avoin, vain oma aktiivisuutesi määrittää sen mitä saat. 

Tervetuloa mukaan toimintaan!