HNKK

”Edelläkävijöiden kasvualusta kohti parempaa johtajuutta ja vastuullisia tekoja.”Suomen Nuorkauppakamarit

Nuorkauppakamaritoiminta on kansainvälinen 18-40 -vuotiaiden kehittymis- ja johtamiskouluttautumistoimintaa sekä kontaktiverkosto. Suomen Nuorkauppakamarit ry (SNKK) on perustettu vuonna 1957, varsinaisia jäseniä on yli 2000 ja yhdessä alumnien kanssa n. 5000. Globaalisti nuorkauppakamamari Junior Chamber International (JCI) toimii yli 100 maassa, yli 200 000 jäsenen voimin. Helsingin Nuorkauppakamarin (HNKK) kotialue on Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu, ja se kuuluu Uudenmaan ja Varsinais-Suomen kattavaan A-alueeseen. Helsingin Nuorkauppakamarin lisäksi pääkaupunkiseudulla toimii myös viisi muuta aktiivista Nuorkauppakamaria: JCI Espoo, JCI Havis Amanda, JCI Cosmopolis, JCI Metropoli sekä JCI Keskuspuisto.

”Tarjoamme kohtaamispaikan ja ponnahduslaudan jäsentemme jatkuvalle kehittymiselle ja yhteiskunnalliselle vaikuttamiselle.” –HNKK:n strategia

Helsingin Nuorkauppakamarin tarkoituksena on kehittää jäsentensä yksilöllisiä kykyjä sekä kannustaa heitä parantamaan omaa ja yhteiskunnan taloudellista, sosiaalista ja henkistä hyvinvointia. Nuorkauppakamari tarjoaa laaja-alaisesti erilaisia koulutuksia, tapahtumia, projekteja ja oppimista tekemisen kautta. Näiden lisäksi Helsingin Nuorkauppakamari toteuttaa työelämälähtöistä toimintaa, mikä näkyy kamarin järjestämissä yritysvierailuissa ja kumppanuussuhteissa. Läheisesti yritysmaailmaan ja yhteiskuntaan liittyy myös hyvinvointi ja jaksaminen, jotka ovat entistä tärkeämpiä kokonaisuuksia nykyisessä työelämässä ja arjessa.

Helsingin Nuorkauppakamarin arvot

Vaikuttavuus – Teemme vaikuttavaa yhteiskunnallista toimintaa laadukkaiden projektien ja muun tekemisen kautta. Kehitymme paremmiksi johtajiksi ja työelämän osaajiksi ja näin vaikutamme myös suomalaiseentyöelämään.

Uteliaisuus – Olemme kiinnostuneita ympärillä tapahtuvista ilmiöistä ja yhteiskunnasta. Olemme avoimia uusia asioita ja erilaisia ihmisiä kohtaan. Opimme uutta rohkeasti kokeilemalla ja tekemällä.

Yhteistyö – Vahvistamme yhteisöllisyyttä kamarissamme toimimalla ja kokemalla yhdessä. Olemme vaikuttava ja arvokas yhteisö erilaisillesidosryhmille sekä yhteistyökumppaneillemme.