HNKK | Helsingin nuorkauppakamari

“Vauhditamme jäsentemme menestystä
työelämässä.” -SNKK:n strategia 2020

Nuorkauppakamari on kansainvälinen alle 40-vuotiaiden jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto. Helsingin Nuorkauppakamarin (HNKK) kotialue on Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu, ja se kuuluu Uudenmaan ja Varsinais-Suomen kattavaan A-alueeseen. Suomen Nuorkauppakamarit ry (SNKK) on perustettu vuonna 1957. Varsinaisia jäseniä on noin 2500 ja yhdessä alumnien kanssa n. 5000.  Globaalisti Nuorkauppakamari toimii 115 maassa, yli 200 000 jäsenen voimin.

“Helsingin Nuorkauppakamari on kohtaamispaikka ja ponnahduslauta jäsentensä aktiiviselle kehittymiselle.” -HNKK:n strategia

Helsingin Nuorkauppakamarilla on kolme painopistealuetta: koulutukset, business ja hyvinvointi. Nuorkauppakamari tarjoaa laaja-alaisesti koulutuksia usealla eri tasolla ja useasta eri aiheesta. Painopistealueemme koulutuksissa ovat itsensä- ja tiimin johtaminen, talous sekä viestintä-ja kommunikointi. Koulusten lisäksi Helsingin Nuorkauppakamari toteuttaa työelämälähtöistä toimintaa, mikä näkyy kamarin järjestämissä yritysvierailuissa ja kumppanuussuhteissa. Läheisesti yritysmaailmaan liittyy myös hyvinvointi ja jaksaminen, jotka ovat entistä tärkeämpiä kokonaisuuksia nykyisessä työelämässä ja arjessa.

Helsingin Nuorkauppakamari tunnetaan hyvin myös kokousten järjestäjänä. HNKK järjesti JCI:n Maailmankokouksen vuonna 1991 nimellä Spirit of Helsinki. Se keräsi Helsinkiin 3 500 ulkomaalaista vierasta suomalaisten nuorkauppakamarilaisten lisäksi. Huhtikuussa 2004 HNKK järjesti Suomen Nuorkauppakamari ry:n kansallisen vuosikokouksen, jonne osallistui lähes 900 kokousvierasta. Vuonna 2014 Helsingin Nuorkauppakamari toimi jälleen menestyksekkäästi kokousisäntänä, kun kamari järjesti lokakuussa 2014 Finlandia-talolla yli 700 osallistujan kansallisen vaalikokouksen, ELE2014:sta.