Helsingin Nuorkauppakamari sai uuden Senaattorin Tapahtuma X:n yhteydessä

Lauantaina 1.2.2020 järjestettiin jo perinteeksi muodostunut Tapahtuma X. Tapahtuman myötä avataan kunnolla kamarivuosi ja samalla 40-vuotta täyttäneet kamarin jäsenet ”potkitaan” tyylikkäästi ulos toiminnasta. Se mitä tapahtuman aikana tapahtuu pidetään visusti salassa pääpäivään asti.

Lauantaina vuoden alkua vietettiin aluksi Prison Islandissa Salmisaaressa, josta siirryttiin dinnerille Prestoon. Mahtava 20 hengen poppoo oli mukana juhlimassa vuoden alkua sekä uutta senaattoriamme Tiina Laurilaa, nykyisin #78145.

Tiina Laurila liittyi Helsingin Nuorkauppakamariin vuonna 2009. Puheenjohtajuuden lisäksi hän on toiminut useassa paikalliskamarin hallitusvirassa ja luottamustoimessa, aluetehtävässä sekä kolmena vuotena kansainvälisenä palkintotuomarina sekä Eurooppa- että maailmatasolla. Kymmenvuotisen kamariuransa aikana hän on osallistunut 32 projektiin sekä yli 40 kokoukseen niin Suomessa kuin maailmalla.

Hän on ollut todellinen luottopakki ja osoittanut merkittävää muiden auttamisen ja tukemisen halua ja todellista jc-henkeä. Häntä voi kutsua paikalliseksi tukipilariksi vailla vertaa! Suuret onnittelut vielä uudelle senaattorille.


Please follow and like us:

You may also like...