Tuloksellisen verkkomarkkinoinnin masterclass

When:
29.8.2018 @ 17:00 – 20:00
2018-08-29T17:00:00+03:00
2018-08-29T20:00:00+03:00
Where:
Isolta
Kalevagatan 4
00100 Helsingfors
Finland
Contact:
Hanna Pasanen
0504136226

Aiemmin keväällä opittiin isolla porukalla Aboadin mainiolta Juhalta digitaalisen markkinoinnin tärkeitä perusteita ja hyviä käytäntöjä. Uimaankin opettelu on hyvä aloittaa lastenaltaasta. Jatkoa seuraa kun Helsingin kamarin oma Reino Meriläinen on lupautunut jatkamaan digitaalisen markkinoinnin syvään päätyyn.

Tämän koulutuksen aikana opit miten digitaalista markkinointia tehdään päivittäin käytännössä. Oppi käydään esimerkkien kautta, jotta vaikka puhutaankin osittain monelle vieraista asioista ja joudutaan käyttämään turhantärkeitä termejä, pysyy homma ymmärrettävänä. Jos teet markkinoinnin parissa työtä itsekin, pääset keskustelemaan markkinointiprosesseista ja vertaamaan tuloksia. Jos taas eka koulutus jäi välistä ja markkinointikaan ei ole arkipäivää, pääset kuulemaan jännittäviä tarinoita epäonnistuneista testeistä ja oppimaan miten markkinoinnin ideoita voisi viedä omaan työpaikkaan. Tule mukaan. Yleisöön tarvitaan sellaisia, jotka tuhahtavat että “noinhan kaikki tietenkin tekee” ja niitä joiden leuka loksahtaa äänekkäästi.

Tässä koulutuksessa
Näet käytännössä useitakin kasvumarkkinoinnin prosesseja (saa kopioida)
Opit lyhyen (ja keskipitkän) oppimäärän konversio-optimoinnista
Opit miten tehdä uudelleenmarkkinointia, hyperlokaalia ohjelmallista mainontaa, dynaamisesti hinnoiteltua hakusanamainontaa ja kaikennäköistä muuta huuhaata
Mutta käytännössä ja tuloksellisesti
Ymmärrät vihdoin miten merirosvot liittyvät markkinointiin

Kouluttajasta:
Reino Meriläinen on Isoltan markkinointipäällikkö ja osakas. Yrittäjänä hän on toiminut jo parikymmentä vuotta. Aktiivisuus on vienyt mukaan moneen. Seitsemään hallitukseen, kasvuyrityskilpailu Kasvu Openin tuomaristoon ja mylläriksi sekä arvatenkin myös nuorkauppakamariin.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *