Suomen Nuorkauppakamarit ry – vaalikokous 2017 Kiss My Business

When:
13.10.2017 – 15.10.2017 all-day
2017-10-13T00:00:00+03:00
2017-10-16T00:00:00+03:00
Where:
Logomo
Hampspinnaregatan 14
20100 Åbo
Finland
Contact:
Turun Nuorkauppakamari

Suomen Nuorkauppakamarit ry:n vaalikokous Kiss My Business

On ensiarvoisen tärkeää juhlistaa juhlavuoden itsenäistä Suomea kansainvälisellä ja laadukkaalla tapahtumalla, samalla avaten keskustelua konkreettisten kehitysideoiden näkökulmasta. Ymmärryksen laajentamiseksi ja ajattelun rikastamiseksi olemme valinneet laajan kattauksen puhujia ja yrityksiä eri aloilta. Haluamme tarjota eläviä esimerkkejä siitä, miten mahdottomasta taloustilanteesta ponnistetaan menestykseen hylkäämällä monia eri aloille tyypillisiä toiminnan perusperiaatteita.

Haluamme kaataa raja-aitoja turvautumalla out of the box -ajatteluun ja saada aikaan aitoja kohtaamisia ihmisten välillä. Tulemme yhdistämään ennakkoluulottomalla tavalla asioita, joita monet olisivat vielä hiljan pitäneet yhteensovittamattomina, kuten miten mahdollistetaan uudenlaiset organisaatiorakenteet, sekä luodaan poikkeuksellisen suuren vapauden ja vastuun kautta vaikuttavaa talouskasvua. Paneeleissa tulemme keskustelemaan tulevaisuuden työelämästä ja liiketoiminnasta, uran ja perhevapaiden onnistuneesta yhdistämisestä sekä tärkeydestä muistaa ihminen liiketalouden kohtaamisissa. Tulemme järjestämään ohjelmaa suomen kielen lisäksi myös ruotsiksi ja englanniksi.

Onnistuminen, positiivinen tunnelma ja yhdessä oleminen korostuvat tavoitteissamme. Kokousviikonlopun osallistujatavoite on kunnianhimoisesti 1000 henkeä (tyypillisesti 600-700), joten tapahtuman järjestelyt ja markkinointi ovat jo kovassa vauhdissa. Vuoden aikana osallistumme useampaan tilaisuuteen ympäri Suomea kohdataksemme ihmisiä ja kannustaaksemme heitä osallistumaan ikimuistoiseen viikonloppuun historiallisesti merkittävässä Suomen Turussa!

Suomi 100 vuotta, Suomen Nuorkauppakamarit ja Turun Nuorkauppakamari 60 vuotta tuo tapahtumaan oman lisänsä ja näitä juhlavuosia haluamme tuoda näkyvästi esille. Haluamme esitellä viikonlopun aikana monipuolisesti Suomen ja etenkin Turun parhaita osaajia, tekijöitä ja innovaatioita. Osallistujia on odotettavissa jokaisesta Suomen yli 70stä kamarista ja vieraita odotetaan saapuvan jopa ulkomailta asti. Olemme kutsuneet paikalle mm. kansainvälisen Junior Chamber Internationalin henkilöitä aina maailman puheenjohtajaa myöden.

Tapahtuma toteutetaan yhdessä Turun ja lähialueiden kamareiden jäsenten vapaaehtoisen työpanostuksen ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Mahdollisimman kattavan ja onnistuneen viikonlopun mahdollistamiseksi tapahtuma rahoitetaan yhdessä osallistujien rekisteröintimaksujen, Turun Nuorkauppakamari ry:n oman taloudellisen panostuksen sekä yhteistyökumppanuuksien avulla.

Tapahtuman tavoitteena on luoda positiivinen kuva Turusta kansainvälisenä talousalueena ja nostaa esille yhdessä tekemisen tärkeys. Turkua ja koko Suomea tulee kannustaa jatkamaan menestystarinaansa yhdessä, yhteisen päämäärän kautta.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *