Kriisiviestintä ja kriisistä selviytyminen

When:
16.11.2017 @ 17:00 – 20:00
2017-11-16T17:00:00+02:00
2017-11-16T20:00:00+02:00
Where:
Projektiyhdistys
Eteläranta 10
00101 Helsinki
Finland
Contact:
Heikki Liukkonen
0405324924

Hyvää syksyä sinulle aktiivinen ja menestyksen nälkäinen nuori!

Projektit, joista työelämä koko ajan enemmän koostuu, vaativat niissä työskenteleviltä laajaa näkemystä sekä monia kykyjä ja taitoja. Se, että prosessikaaviossa edetään jouhevasti, edellyttää monien toimintojen onnistunutta yhteisvaikutusta. Projektiyhdistys ja Helsingin Nuorkauppakamari järjestävät yhdessä teematilaisuuksia, joista marraskuun tapahtuma keskittyy kriisiviestintään ja kriisien hallintaan.

Kuinka viestiä kumppaneille, kun omassa organisaatiossa projektin avainhenkilöt eivät enää olekaan käytettävissä? Syitä voi olla monia, esimerkiksi irtisanoutuminen, yt-neuvottelut tai ikävimpänä kuolemantapaus. Miten näissä tilanteissa viestitään?

Sisäisten kriisien lisäksi organisaatio voi kohdata kriisejä ja ongelmia, jotka koskevat sidosryhmiä. Asiakasodotusten managerointi ja negatiiviset asiakaskokemukset vaativat taitavaa viestintäosaamista. Yrityssalaisuuksien paljastuminen ja ympäristötuhot ovat omiaan luomaan kriisejä, joita voidaan hoitaa ja niihin joudutaan vastaamaan kriisiviestinnän keinoin.

Teemasta meitä valistaa useissa organisaatioissa työskennellyt ja haasteellisissa tilanteissa mukana ollut Ulla Parviainen. Hän vastaa nykyisessä tehtävässään Posti Groupissa mediasuhteista, kriisiviestinnästä ja muutosviestinnästä. Ullan sanoin: ”Totuus on tarua voimakkaampi – vai onko? Miten sinä pärjäät kuumissa tilanteissa? Tervetuloa osallistumaan nuotiopiiriin, jossa ketään ei jätetä kylmäksi

Tapahtuma järjestetään Projektiyhdistyksen tiloissa Eteläranta 10:ssä 16.11.2017 klo 17-20 alkaen kahvitarjoilulla. Osallistujia pyydetään ennakko-ilmoittautumaan seuraavan linkin kautta:
https://www.pry.fi/toiminta/tapahtumakalenteri/tapahtumahaku/kriisiviestinta_ja_kriisista_selviytyminen.102.html

Teemaillan virallinen osuus loppuu klo 20 mennessä, minkä jälkeen ilta jatkuu vapaamuotoisesti after work -hengessä läheisessä yökerhossa Kaarle XII:ssa, tuttavallisemmin Torstai-Kallessa. 🙂

Lämpimästi tervetuloa!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *