Mitä kuuluu SECY Veera?

Tänä vuonna Helsingin Nuorkauppakamarin hallitusvirat ja lohkotiimit avaavat toimintaansa uutisartikkeleiden muodossa. Ensimmäisenä esittäytyy sihteerin virka, ja ihana Veera!

Sihteerin kamarivuoden alku on lähtenyt käyntiin vähintäänkin seesteisesti. Sihteerin tehtäviin kuuluu kokouspöytäkirjojen teko, jäsenrekisterin ylläpito ja arkistonhoito. Lisäksi SECY vastaa siitä, että pinssejä riittää uusille jäsenille. Tällä hetkellä työnsarkaa on riittänyt lähinnä pöytäkirjoissa ja jäsenrekisterissä. Arkiston suhteen tulevaisuudessa voi töitä löytyä lisää, jos hallituksen käytännöt muuttuvat Office 365 painotteisemmaksi. 

Vähän sihteerin taidot on olleet ruosteessa, sillä edellisen pöytäkirjan kirjaamisesta on aikalailla 10 vuotta, ja mieleen on vähän tarvinnut muistutella kirjakielen ja puhekielen eroja. Haastava asia mainostekstiä suoltavalle graafiselle suunnittelijalle. Hyvin koneet on kuitenkin saatu käyntiin. Aurinkoista kevättä kaikille!

-Helsingin Nuorkauppakamarin sihteeri, SECY, Veera Anttila

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *