NoHo Partners HNKK:n kumppaniksi

Helsingin Nuorkauppakamari sai uuden yhteistyökumppanin solmiessaan vuoden mittaisen, kokonaan uuden yhteistyösopimuksen NoHo Partnersin kanssa. Sopimus allekirjoitettiin 28.2.2019 Ravintola Teatterin Kellobaarissa puheenjohtajan Heikki Liukkosen ja NoHon edustajan Otso Leväisen toimesta. Sopimusta skoolattiin luonnollisesti lasilla kuplivaa.

NoHo Partners Oyj on suomalainen ravintolakonserni, joka toimii yhteensä noin 200 ruoka- ja seurusteluravintolan, yökerhon ja viihdekeskuksen taustavoimana. Nimi muodostuu sanoista Nordic Hospitality Partners, joilla viestitään konsernin keskeisistä tavoitteista, mahdollisuuksista ja vahvuuksista.

Konsernin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oyj on Suomen suurimpia henkilöstöpalveluyrityksiä. Se välittää työvoimaa sekä NoHo Partnersin ravintoloille että monille muille toimialoille terveydenhuollosta rakentamiseen. NoHo Partnersin edeltäjiä ovat Restamax Oyj ja Royal Ravintolat. Konserni aloitti toimintansa NoHo Partners Oyj -nimen alla joulukuussa 2018.

Kyseessä on siis uusi ravintolayhteistyökumppanuus olemassaolevien kumppanuuksien rinnalle. Yhteistyösopimus on myös Helsingissä ensimmäinen laatuaan.  Uusi kumppanuus tarjoaa Helsingin Nuorkauppakamarille ratkaisuja tilaisuuksien järjestämiseen kokouksista vuosijuhlaan.

Yhteistyö käynnistettiin pistekierroksella, jolla Heikki ja yritysyhteistyövastaava Henna Paatola yhdessä Pitkän Lounas 2019 projektipäällikön Satu Oravan kanssa tutustuivat NoHo:n eri toimipisteisiin. Lisätietoja kumppanuudesta voit pyytää Hennalta (bus@jcihelsinki.fi).

NoHo:n upeat ravintolat ovat esittelyssä 13.3.2019 Ravintola Palacessa pidettävässä NoHo:n sidosryhmille järjestetyssä tilaisuudessa. Mikäli tilaisuus kiinnostaa, ota yhteyttä Otso Leväiseen (otso.levainen@noho.fi).

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *