Asuntosijoittamisen koulutus

Vaurastuminen mielessä? Varhainen eläkkeelle jääminen? Mukava puuhastelu ja uusi harrastus? Näihin vastaus löytyy tämänkertaisesta HNKK-koulutuksesta 31.1.2019 aiheeltaan asuntosijoittaminen!

dav
dav

Saimme alan ehdottoman ykköstykin, Olli Turusen, kertomaan kattavasta kokemuksestaan asuntosalkun rakentamisesta. Vuoden ensimmäinen koulutus täytti salin viimeistä paikkaa myöten. Monet kuulijoista olivat jo ottaneet ensimmäiset askeleensa asuntosijoittajina, ja osa keräsi vielä tietoa ja haki vastauksia mieltä kaivertaneisiin kysymyksiin.

dav

Kuulimme velkavivun vaikutuksista, arvonnousun keskeisistä tekijöistä, kassavirran laskemisesta, remonttien vaikutuksesta, paikallistuntemuksen merkityksestä ja sudenkuoppien välttämisestä. Koulutus herätti mielenkiintoista keskustelua, ja oli erinomainen avaus mahtavalle koulutusvuodelle 2019!

Kirjasuositus:
Osta, vuokraa, vaurastu – Joonas Orava ja Olli Turunen

mde

  Jaakko Määttä, Koulutusvastaava

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *