Uuden puheenjohtajan tervehdys vuodelle 2019

Upea nuorkauppakamarivuosi 2019 alkaa – kaikki mukaan!

Tammikuun ensimmäisinä päivinä vuosijuhlat on jo juhlittu, käädyt vaihdettu, hihat kääritty ja uusi toimintavuosi reippaasti aloitettu. Joululomilla ei olla suinkaan jääty lepäämäään laakereille, vaan hallituksen vaihto on sujunut tehokkaasti. Uuden vuoden suunnittelu alkoi jo marraskuussa uuden ja vanhan hallituksen suunnittelupäivällä. Lauantaina 5. tammikuuta uusi ja tarmoa täynnä oleva hallitukseni kokoontui ensimmäiseen viralliseen kokoukseensa, jossa muun muassa kokosimme esivalmisteltuja toimintasuunnitelmia. Alkuvuoden kalenterissa on jo monta hyvää tapahtumaa – hyvä niin!

Viime vuosina olemme onneksemme saaneet olla suosittu yhteisö, harrastus ja kohtaamispaikka. Jäsenkasvua on tullut kiitettävästi ja toiminta on saanut uusia, entistä hienompia muotojaan. Vuosi 2019 on Helsingin Nuorkauppakamarille tilaisuus sisäiseen kasvuun ja jäsenarvon lujittamiseen. Olemme yhä avoimia uusille, kehittymisenhaluisille nuorille osaajille, mutta tiedostamme myös olemassa olevat jäsenet, joissa on paljon käyttämätöntä jäsenpotentiaalia. Hyödyllisten juttujen lisäksi on tärkeää toimia yhteisöllisyyden eteen. Niin, että joukkiosta tulee joukkue.

Jotta voimme kasvaa sisältä, jäsenistölle on oltava tarjolla paljon erilaisia, houkuttelevia aktiviteetteja, tapahtumia ja tekemisen sekä itsensä toteuttamisen paikkoja. Ja sitä olemme toden totta valmistelleet.

Helsingin Nuorkauppakamari tunnetaan pitkältä ajalta laadukkaasta, työelämälähtöisestä koulutustoiminnasta, siinä aiomme yhä olla vahva toimija. Myynti- ja johtamiskoulutusten kylkeen on odotettavissa myös muun muassa viestintää ja kovia koulutuskokonaisuuksia talouden saralla.

Vuoden 2019 projektiportfolio on monipuolinen ja toteutamme hyväksi havaittuja, uudempia kuin myös perinteikkäämpiä projekteja. Viime vuonna menestystä niittäneet seminaariprojekti, HelUnTrashed ja mentorointiprojekti ovat saamassa jatkoa. Vuoden Poliisin valintaa suunnitellaan ja vaalivuosi tuo mukanaan myös jotain uutta.
Yritysvierailuissa, kansainvälisyydessä ja vapaamuotoisemmissakin tapahtumissa riittää mielenkiintoisia toteutuksia, joita odotan innolla. Hallituksen jäsenet, lohkotiimit ja projektiryhmät tekevät työtään mahdollistaakseen hienot suunnitelmat. Lämpimästi tervetuloa myös mukaan järjestämään

Tässä vaiheessa vuotta on hyvä muistuttaa myös muutamasta päivämäärästä. Kamarin vuosikokous järjestetään tiistaina 26.2.2018. Alkuvuonna on tarjolla asuntosijoittamisen koulutus 31.1. ja yritystalouden koulutus 28.2. Pääsemme myös vierailulle Iso-Britannian suurlähetystöön kuulemaan ajankohtaisia Brexit-kuulumisia ja maailmanpolitiikkaa ystävänpäivänä 14.2. Elokuussa taiteiden yön iltana vietettäneet jälleen kunniajäsenten ja senaattorien iltaa. Älkäämme myöskään unohtako vuoden ensimmäistä Wednesday Clubia huomenna ravintola Hookissa, jonne olemme saaneet toimialaliitto MaRasta edustajan kertomaan matkailu- ja ravintola-alan kuulumisia. Toivottavasti näen mahdollisimman monta teistä silloin!

Helsingin Nuorkauppakamari viettää tänä vuonna 65. Vuottaan. Tehdään tästä vuodesta erityinen vuosi. Nähdään tapahtumissa, koulutuksissa, projekteissa ja juhlissa!

Hallituksen 2019 puolesta,
Puheenjohtajanne Heikki Liukkonen

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *