Tiina Laurilasta HNKK:n 14. Kunniajäsen

Helsingin Nuorkauppakamarin vaalikokous myönsi Tiina Laurilalle yhdistyksen 14. kunniajäsenyyden. Tiina on tullut HNKK:n jäseneksi vuonna 2009 ja hän on ollut aktiivinen toimija nuorkauppakamarissa koko
jäsenyytensä ajan.

Tiina toimi HNKK:n puheenjohtajana vuonna 2012 ja hallitusvuosinaan 2010–2013. Tiina loi hyviä hallinnollisia käytänteitä ja prosesseja. 2014 hän toimi aluesihteerinä Alue A:n Tukiyhdistys ry:ssä ja tunnettiin puheenjohtajien keskuudessa erittäin luotettavana ja järjestelmällisenä. Tiina on myös kautta jäsenvuosiensa ollut kiinnostunut kamarin historiasta ja kaivellut sitä esille eri lähteistä.

Tiinan kamaripolku on eri tavoin kietoutunut kansainvälisen toiminnan ympärille. Hän aloitti hallituksessa kansainvälisyysvastaavana (INT 2010) ja on hallitusvuosiensa jälkeen toiminut useina vuosina kansainvälisenä palkintotuomarina Euroopan ja maailman tasolla. Lisäksi Tiina on ollut aktiivinen JCI:n kansainvälisissä kilpailuissa ja laatinut useita menestyksekkäitä Vuoden Nuori Johtaja sekä Vuoden Nuori Menestyjä -hakemuksia saaden 2011 kansallisen palkinnon parhaasta kamaritoteutuksesta.

Tiina on palkittu moneen kertaan aktiivisuudestaan niin kamarissa kuin kansallisesti Vuoden Nuori Menestyjä -ehdotusten tiimoilta. Vuonna 2011 hänet palkittiin Alue A:n Vuoden Helmi -palkinnolla, joka jaetaan parhaasta nuorkauppakamaritoiminnasta yksilötasolla. Palkinnon saaja on aktiivisuudellaan, osallistumisellaan sekä positiivisella innollaan parhaiten edistänyt nuorkauppakamaritoiminnan päämääriä alueella.

Onnea Tiina Kunniajäsenyydestä! Hienoa saada jatkaa kamarimatkaa kanssasi!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *