Vuoden Poliisiksi 2018 on valittu rikoskomisario Santeri Sivonen

Vuoden Poliisiksi 2018 on valittu rikoskomisario Santeri Sivonen, UHKAT -toiminnon päivittäisjohtaja keskusrikospoliisista.

Vuoden Poliisi valittiin nyt 43. kerran. Valinnan tekevät yhteistyössä Helsingin nuorkauppakamari, Suomen Poliisijärjestöjen Liitto sekä Poliisihallitus. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on Vuoden Poliisi 2018 -valinnan suojelja. 

Vuoden Poliisin 2018 valinnan teema oli uhka-analyysit poliisityössä. Sivonen on optimistisella asenteella, ammatti- ja yhteistyötaidoilla kehittänyt UHKAT-toimintoa määrätietoisesti ja aloitteellisesti.

Sivonen toimii UHKAT -toiminnon päivittäisjohtajana. UHKAT-toiminnon tehtävänä on edistää lainvalvontaviranomaisten kykyä tunnistaa vakavia uhkatilanteita ja huolta aiheuttavia henkilöitä ja estää ennalta vakavien uhkatilanteiden syntymistä. UHKAT-toiminto osallistuu vuosittain noin 400 tapauksen selvittelyyn. 

Helsingin nuorkauppakamari onnittelee Vuoden Poliisia rikoskomisario Santeri Sivosta.

Poliisin tiedotteen valinnasta voit lukea täältä.

Vuoden Poliisi 2018 yhteistyökumppanit:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *