Yrityskauppaseminaari – onnistunut yrityskauppa on hyvin suunniteltu

Helsingin Nuorkauppakamarin ensimmäinen seminaaritapahtuma teemalla yritykauppajärjestettiin 24. lokakuuta, jolloin yli 60 yrityskaupoista kiinnostunutta ihmistä kokoontui Allas Seapoolin Smart & Clean Showroomiin oppimaan lisää yrityskaupoista.

Tämän yrityskauppaseminaarin tavoitteena oli antaa kattava kuva yrityskaupoista ja niiden johtamisesta aina yrityskaupan suunnittelusta integraatioon asti. Seminaarin mahdollistivat aivan mahtavat ja kokeneet puhujat, jotka edustivat yrityksiä McKinsey, Danske Bank, Nordea, Eversheds, OP, PwC, Deloitte, KPMG, Esperi Care ja Forenom.

Saimme seminaariyleisöltä erittäin hyvää palautetta, mikä rohkasee meitä jatkamaan seminaarien järjestämistä. Konsepti pysyy samana, mutta teema on ensi vuonna toinen. Tervetuloa mukaan ensi syksyn seminaariin! Seminaarin aihe ja ajankohta ilmoitetaan ensi kevään aikana.

Lisätietoja yrityskauppaseminaarista voit lukea täältä.

Hyvää syksyn jatkoa kaikille koko projektitiimin (Matti, Venla, Henna, Samuli, Samuli ja Elina) puolesta! 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *