Tapahtuma X

“Tässä mä seison kaipausta rinnassa, vaikka tää loppuisi yhdessä illassa. Maailma on minun, maailma on sinun. Maailma on tehty meitä varten. Jokainen tänne jonkun jäljen jättää.”
– Haloo Helsinki –

Viikonloppuna juhlimme ensimmäistä kertaa kamaristamme valmistuvia eli 40 vuotta täyttäneitä, jotka lähtevät kohti uusia seikkailuja. Tämä perinne tulee kantamaan salaperäistä nimeä Tapahtuma X. Ensimmäinen Tapahtuma X oli pelkkää lystiä isolla osallistujajoukolla.

Tapahtuma X on aina yllätys osallistujille ja innostuneet osallistujat suuntasivat ensimmäisenä Prison Islandiin, jossa ratkottiin erilaisia tehtäviä vankilasta vapautuakseen. Vauhdikkaan vankilapaon jälkeen hermoja tasattiin olut- ja suklaamaistelulla. Tämä suolaisen ja makean parivaljakko oli maukas yhdistelmä, jota täydensi osallistujien kupliva keskustelu. Ja makeaa saatiin mahan täydeltä, kun ilta jatkui kamariystävien kesken herkutellen ja lopulta laulaen kohti aamua.

 

 

 

 

 

Kiitos Johanna, Krista ja Toffe kamariimme jättämästänne osaavasta, aktiivisesta, nauruntäyteisestä ja kannustavasta jäljestä.

Hienoja seikkailuja ja tavataan taas!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *