Hallituksen 2017 kuulumisia

Vuosi 2017 on käynnistynyt hallitustyöskentelyn tiimoilta tuotteliaasti ja aktiivisesti. Hallituksenvaihtosaunassa pestiin selkien lisäksi pöydät puhtaiksi tiedonsiirron osalta, jotta tämän vuoden hallitus sai parhaat lähtökohdat kuluvan vuoden rakentamiseen.

 

Hallitus loppiaisen suunnittelupäivässä.

Loppiaisena kymmenpäinen hallitus kokoontui suunnittelemaan ja ennenkaikkea tekemään kamarivuotta 2017. Päätöksiä tehtiin niin viestintäkanavista, yhteisistä toimintatavoista kuin tulevan vuoden tapahtumakalenteristakin. Lisäksi päätettiin tehdä kamarikysely jäsenille, koejäsenille, senaattoreille ja kunniajäsenille, jotta saisimme jäsenistön toiveet ja tuen järjestettävälle toiminnalle. Kysely julkaistaan huomenna maanantaina 6.2., joten käythän vastaamassa siihen pikimmiten!

Vuoden mittaan on luvassa jatkoa Hyvä Esimiestyö Asiantuntijaorganisaatiossa -koulutuspäivälle uusin teemoin ja kouluttajin, koulutuksellisia yritysvierailuja, hyvinvointitapahtumia ja projekteja. Tavoitteenamme on vastata parhaalla mahdollisella tavalla jäsenistön toiveisiin, joten annathan palautteesi ja äänesi kuulua.

Hallituksen vuoden toinen kokous vietetään tulevana tiistaina Osuuspankin Vallilan korttelissa klo 17.30 alkaen. Hallituksen kokouksiin ovat myös kamarimme jäsenet lämpimästi tervetulleita.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää, ideoita tai ajatuksia kamaritoimintaan liittyen, voit olla yhteydessä keneen tahansa hallituksen jäseneen. Yhteystiedot löytyvät täältä. 

Loppiaisen suunnittelupäivät jaksettiin viedä läpi blini-illallisen voimin.

 

Erinomaista kamarivuotta 2017! 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *